Goochelaar 2018 front14
Goochelaar 2018 front13
Goochelaar 2018 front10
Goochelaar 2018 front11

Beurs Goochelaar

Heeft u binnenkort een beursevent waar u als bedrijf of organisatie aanwezig bent? In samenwerking met beurs goochelaar Steve Carlin kunt u kijken naar de mogelijkheden om u event tot een groot succes te brengen! Deze beurs entertainer is niet voor niets dé Nr. 1 onder de goochelaars in Nederland.

De hele dag een druk bezochte stand? 
Beurs goochelaar Steve Carlin helpt u potentiële bezoekers op een vriendelijk en verwonderlijke manier aan te spreken en kort vermaken met bijzondere magic acts. Vervolgens kunnen uw medewerkers de klant te woord staan om zo uw product, service of boodschap verder toe te lichten. Beurs goochelaar Steve Carlin heeft diverse professionele acts om contstant bezoekers naar uw stand te trekken. Door de acts van Steve Carlin zal er meer aandacht gaan naar uw bedrijf en heeft u de hele dag een druk bezochte stand.
.
Magic acts op maat?
U kunt samen met Steve kijken naar de mogelijkheden om uw producten te verwerken in de magic acts voor een nog groter succes! De beleving van de bezoeker staat voorop. Steve gaat met u meedenken om een leuke link te leggen tussen zijn illusies en uw eigen producten, boodschap of gadgets. Op deze manier brengt u uw organisatie op een originele manier onder de aandacht!

Uitermate geschikt voor o.a. 

Bedrijfsfeesten, Beurs evenementen, Congressen etc. 

Duur: 2 – 5 uur

.

.

📞 TEL: 06 27 511 223

Beurs goochelaar

Wow, onder de indruk!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, Bedankt voor je show als goochelaar vrijdag op onze Nieuwjaarsreceptie! We waren allen onder de indruk, je hebt dat zeer goed gedaan!! Nogmaals bedankt! Wie weet tot op een volgende editie. Met vriendelijke groeten, Cordialement, Best regards, Céline De Vroey

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Wij waren erg tevreden over het optreden van goochelaar Steve Carlin. Het publiek heeft genoten van zijn trucs. Steve zelf was een aardig, makkelijk benaderbaar persoon. Ook de samenwerking met Cabaretmatch is goed verlopen. Kortom TOP Goochelaar!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Voor ons crewfeest hadden we goochelaar Steve ingehuurd, wat een geweldige show! Iedereen heeft er van genoten! Nogmaals bedankt Steve en hopelijk tot een volgende keer. Mvg het team van BAS Ballonvaarten.

Zeer positief ontvangen!

★★★★★
5 5 1
Je optreden afgelopen zaterdag bij TNO is zeer goed ontvangen. Kinderen en ouders waren bijzonder onder de indruk van je optreden. Diverse kaartjes van je kunnen uitdelen. Wie weet zien we je weer terug in 2018! We raden deze goochelaar van harte aan!

Verbijsterend Goed!

★★★★★
5 5 1
Verbijsterend optreden op gezellig verjaardagsfeest, waar mensen nog lang over na praten. Verwondering, spanning en sensatie ....wat een top optreden!

Super Optreden!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een super avond gehad mede dankzij het geweldige optreden van goochelaar Steve. Waanzinnig wat deze man allemaal kan! Hier zal nog lang over nagepraat worden onder de collega's.

Top show!

★★★★★
5 5 1
Goochelaar Steve is echt een entertainer en je gaat vol verbazing en ongeloof naar huis! Voor elke gelegenheid goed in te zetten.

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Wat een bijzonder optreden van goochelaar Steve; van alles verdwijnt en je hebt geen idee hoe hij het doet! Hij voelt de sfeer en setting heel goed aan. Wij hebben genoten. Bedankt!

Magisch feest

★★★★★
5 5 1
Het optreden van goochelaar Steve heeft ons feest tot een onvergetelijke dag gemaakt. Alle aanwezigen zullen nog lang vol verbazing napraten over wat goochelaar Steve ons heeft laten zien. Bedankt Steve!

ZAKKENROLLER OP UW STAND?

 KOMISCHE ACT !

STEVE ROLT HORLOGES, MOBIELTJES, STROPDASSEN EN MEER..

MiND-READER VERWONDERT UW KLANTEN!

 BIJZONDERE ACT !

STEVE LEES DE GEDACHTEN, EN DOET BIZARRE PSYCHOLOGISCHE ILLUSIES..