Goochelaar 2018 front14
Goochelaar 2018 front13
Goochelaar 2018 front10
Goochelaar 2018 front11

Beurs Goochelaar

Steve zorgt voor een stand vol potentiële klanten, de hele dag!

In samenwerking met beurs goochelaar Steve Carlin wordt gekeken naar de mogelijkheden om u beurs event tot een groot succes te brengen! Hij tovert uw stand vol potentiële klanten en nieuwe opdrachtgevers, de hele dag! Deze beurs entertainer is niet voor niets een van de meest gevraagde beurs act onder de goochelaars in Nederland.

 

Traffic en nieuwe leads creëren 

Steve weet als geen ander hoe hij de aandacht van voorbij lopende potentiële klanten op de juiste manier moet trekken. De mensen worden op een vriendelijke en professionele manier aangesproken. Hij demonstreert informatieve illusies en trucs met een pakkende boodschap over uw organisatie! Op deze manier genereerd hij meer traffic en nieuwe leads op uw beurs stand. Vervolgens kunnen uw medewerkers op een makkelijke manier het gesprek overnemen en nieuwe klanten op een originele manier binnenhalen.

.

“U wilt graag de hele dag een druk bezochte stand? Laat uw bedrijf dan opvallen”

.
.
Magic acts op maat?
U kunt samen met Steve kijken naar de mogelijkheden om uw producten te verwerken in de magic acts voor een nog groter succes! De beleving van de bezoeker staat voorop. Steve gaat met u meedenken om een leuke link te leggen tussen zijn illusies en uw eigen producten, boodschap of gadgets. Op deze manier brengt u uw organisatie op een originele manier onder de aandacht!

📞 TEL: 06 27 511 223

Beurs goochelaar

SUPER BEDANKT, ERG GENOTEN!!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, we willen je nog heel erg bedanken voor je optreden op onze bruiloft! De gasten hebben er erg van genoten (m.n het draadje en stokje vastzittend in een jasje hebben we vaak terug gehoord ;-)!).

Inspirerend & Prikkelende show!

★★★★★
5 5 1
Beste Steve, In de wandelgangen was de gehele dag en zeer zeker na afloop te horen dat dit de beste Veiligheidsdag ooit was. Een belangrijke, mogelijk de meest belangrijke bijdrage, was jouw stimulerende, prikkelende en tot nadenken stemmende bijdrage. Wij hebben jouw invalshoeken en woorden in vele varianten van de bezoekers mogen terug horen. Voor ons impliceert dit dat jij iets losgemaakt hebt. Jouw effort heeft dan ook het door ons gehoopte effect bereikt. Namens alle medewerkers van Apply nogmaals meer dan onze hartelijk dank.

We vonden het geweldig!!

★★★★★
5 5 1
Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!

Met Steve weet je wat je krijgt !

★★★★★
5 5 1
Vader : Hoe krijg je 15 studenten op een feest stil : Steve uitnodigen. Wederom een fantastisch optreden ! Zoon : Flabbergasted van begin tot einde. Steve betrekt het hele publiek er bij ; magische magie !

Geweldig genoten, Top Steve!

★★★★★
5 5 1
Het optreden van Steve was geweldig onze gasten en wij hebben genoten. Top Steve.

Steve zorgde voor het gouden randje

★★★★★
5 5 1
Wij hebben Steve gevraagd bij de opening van onze winkel. Dankzij zijn optreden kreeg de avond zijn allure, de gasten hebben het nog over zijn onverklaarbare trucs. bedankt Steve!

Wow, onder de indruk!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, Bedankt voor je show als goochelaar vrijdag op onze Nieuwjaarsreceptie! We waren allen onder de indruk, je hebt dat zeer goed gedaan!! Nogmaals bedankt! Wie weet tot op een volgende editie. Met vriendelijke groeten, Cordialement, Best regards, Céline De Vroey

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Wij waren erg tevreden over het optreden van goochelaar Steve Carlin. Het publiek heeft genoten van zijn trucs. Steve zelf was een aardig, makkelijk benaderbaar persoon. Ook de samenwerking met Cabaretmatch is goed verlopen. Kortom TOP Goochelaar!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Voor ons crewfeest hadden we goochelaar Steve ingehuurd, wat een geweldige show! Iedereen heeft er van genoten! Nogmaals bedankt Steve en hopelijk tot een volgende keer. Mvg het team van BAS Ballonvaarten.

ZAKKENROLLER OP UW STAND?

 KOMISCHE ACT !

STEVE ROLT HORLOGES, MOBIELTJES, STROPDASSEN EN MEER..

MiND-READER VERWONDERT UW KLANTEN!

 BIJZONDERE ACT !

STEVE LEES DE GEDACHTEN, EN DOET BIZARRE PSYCHOLOGISCHE ILLUSIES..