Goochelaar 2018 front14
Goochelaar 2018 front13
Goochelaar 2018 front10
Goochelaar 2018 front11

Beurs Goochelaar

Steve zorgt voor een stand vol potentiële klanten, de hele dag!

In samenwerking met beurs goochelaar Steve Carlin wordt gekeken naar de mogelijkheden om u beurs event tot een groot succes te brengen! Hij tovert uw stand vol potentiële klanten en nieuwe opdrachtgevers, de hele dag! Deze beurs entertainer is niet voor niets een van de meest gevraagde beurs act onder de goochelaars in Nederland.

 

Traffic en nieuwe leads creëren 

Steve weet als geen ander hoe hij de aandacht van voorbij lopende potentiële klanten op de juiste manier moet trekken. De mensen worden op een vriendelijke en professionele manier aangesproken. Hij demonstreert informatieve illusies en trucs met een pakkende boodschap over uw organisatie! Op deze manier genereerd hij meer traffic en nieuwe leads op uw beurs stand. Vervolgens kunnen uw medewerkers op een makkelijke manier het gesprek overnemen en nieuwe klanten op een originele manier binnenhalen.

.

“U wilt graag de hele dag een druk bezochte stand? Laat uw bedrijf dan opvallen”

.
.
Magic acts op maat?
U kunt samen met Steve kijken naar de mogelijkheden om uw producten te verwerken in de magic acts voor een nog groter succes! De beleving van de bezoeker staat voorop. Steve gaat met u meedenken om een leuke link te leggen tussen zijn illusies en uw eigen producten, boodschap of gadgets. Op deze manier brengt u uw organisatie op een originele manier onder de aandacht!

📞 TEL: 06 27 511 223

Beurs goochelaar

REVIEWS

STEVE ZORGDE VOOR HET GOUDEN RANDJE

★★★★★

Wij hebben Steve gevraagd bij de opening van onze winkel. Dankzij zijn optreden kreeg de avond zijn allure, de gasten hebben het nog over zijn onverklaarbare trucs. bedankt Steve!”
KKEC kunst kaarten en cadeaus

WOW, ONDER DE INDRUK!

★★★★★

Hoi Steve, Bedankt voor je show als goochelaar vrijdag op onze Nieuwjaarsreceptie! We waren allen onder de indruk, je hebt dat zeer goed gedaan!! Nogmaals bedankt! Wie weet tot op een volgende editie. Met vriendelijke groeten, Cordialement, Best regards, Céline De Vroey
Celine de Vroey – Rehema BV

ERG TEVREDEN!

★★★★★

Wij waren erg tevreden over het optreden van goochelaar Steve Carlin. Het publiek heeft genoten van zijn trucs. Steve zelf was een aardig, makkelijk benaderbaar persoon. Ook de samenwerking met Cabaretmatch is goed verlopen. Kortom TOP Goochelaar!
Agriterra

EEN AANRADER!

★★★★★

Goochelaar Steve heeft bij ons opgetreden op een beurs en een bedrijfsfeestje, in beide gevallen een groot succes! Op de beursvloer trok hij de aandacht van vele mensen die verbaasd werden door zijn kunsten. Op het bedrijfsfeest liet hij wederom monden open vallen van verbazing. Een aanrader!

Parentix

GEWELDIGE TALENT!

★★★★★

Beste Goochelaar Steve Carlin, Jou optreden viel erg in de smaak, iedereen was verrast en verbaasd, vol ongeloof, want ja jij stond zo dichtbij het gebeurde onder hun “oplettende” blik en toch zagen ze het geen van allen, echt geweldig! Ze hebben inderdaad genoten, we hebben dan ook alleen maar fijne reacties gehad. Ik ben blij dat jij ook genoten hebt van onze gasten. We wensen jou een geweldig nieuw jaar, dat het aantal optreden toeneemt en jij mensen kunt blijven verbazen met je geweldige talent, het is zo verfrissend, nogmaals dank je wel.
Jan & Rosita Nijnatten

ONVERGETELIJK!

★★★★★

Beste Steve, bedankt voor het optreden van 26 november. Mede dankzij jou is het een onvergetelijk Sinterklaas geworden voor de kinderen. Groeten Manuela Ranalli, Clondalkin Vaassen”
Manuela Ranalli