Even voorstellen..

Naam: Steve Carlin

Geboortejaar: 1983 (Haarlem)

Werkervaring: 27 jaar bezig met de goochelkunst / 15 jaar fulltime beroepsgoochelaar

 

REFERENTIES:

FERARRI, SHELL, BMW, RANDSTAD BV, BVLGARI, GUESS, RABOBANK, ACHMEA, BELASTINGDIENST, APPLE, MICHAEL PAGE, ING, BACARDI, MARTINI, TALPA BV, EMBRAER en meer..

 

GEZIEN OP TELEVISIE:

SBS6, RTL, NPO1, BELGIE1, BNN, THE BOX, HOLLAND’S GOT TALENT, IT’S A KIND OF MAGIC..

 

OPGETREDEN IN:

Zuid-Afrika, Duitsland, Brazilië, Portugal, Zwitserland, Belgie, Engeland, Colombia, Frankrijk..

 

OPGETREDEN VOOR VELE BN-ERS:

Gerard Joling, Tygo Gernandt, Humberto Tan, Fillemon Wesselink, Dirk Zeelenberg, Jochem van Gelder, Anita Witzier, André Kuijpers, Bridget Maasland, Irene Moors, Eddy Zoë, Koen en Sander, Emiel Ratelband, Rapper YES-R, DJ Sidney Samson, Kim Lian van der Meij en meer..

Biografie Steve Carlin

Visie & missie

“Ik geloof dat mijn optredens zullen zorgen voor een unieke en onvergetelijke beleving voor uw gasten! Ik ben ervan overtuigt dat mijn optredens een grote bijdrage zullen leveren op het succes van uw feest of evenement. De vele positieve reacties, en de meer dan 5000 optredens in 11 verschillende landen zijn het bewijs daarvan”

 

“Ik bereik dit succes d.m.v. het ontwikkelen van eigen bijzondere illusies en trucs. En nog veel belangrijker, door een respectvolle, vriendelijke, persoonlijke benadering naar uw gasten. Mijn toeschouwers worden mijn fans, u zult het zien”

 

“Ik ga voor de win-win situatie, waarbij alle credits van een succesvol event naar u gaan! Ik neem uw aanvraag heel serieus en zal altijd mijn uiterste best doen voor een prettige, professionele en betrouwbare samenwerking”

 

 

.

I ❤ my job

IK WILDE ALTIJD AL BEROEPS GOOCHELAAR WORDEN..

 

Op achtjarige leeftijd werd ik betoverd door de kunst van het goochelen en wist het al vrij snel dat ik later beroepsgoochelaar wilde worden. Ik heb mijn HBO studie afgerond (Media & Entertainment Management) en ben na mijn studie direct aan de slag gegaan met een business plan. Mijn doel was professioneel goochelaar, oftewel artiest te worden.

Inmiddels zijn we zo’n 5000 optredens verder en treedt ik op door heel Nederland en België, en regelmatig in het buitenland op speciaal verzoek. Mijn optredens variëren van kleine privé feesten tot grote zakelijke evenementen. Zo wordt ik veel geboekt op bedrijfsfeesten, bruiloften, congressen, beurzen, borrels, personeelsuitjes, gala feesten etc. Of denk bij privé gelegenheden aan familiefeesten, huwelijksfeesten, straatfeesten, verjaardagen, basisscholen etc..

Daarnaast ben ik door de jaren veel gevraagd om mijn kunsten te komen laten zien in televisie programma’s. En in 2015 heb ik mijn eigen 6 delige magic show geproduceerd voor SBS6 genaamd “It’s A Kind Of Magic”.

Bijna dagelijks treed ik in het hele land op om mijn publiek te vermaken en verbazen van magische kunsten. Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten en u en uw gasten te laten genieten van mijn magische kunsten.

 

U kunt rekenen op 27 jaar ervaring, verbazzingwekkende illusies, en overweldigende reacties!

 

Magische groet,

Steve Carlin