Even voorstellen..

Naam: Steve Carlin

Geboortejaar: 1983 (Haarlem)

Werkervaring: 15 jaar fulltime beroepsgoochelaar

Hoogte punten: 6 weken eigen TV Magic Show op SBS6 (2015)

Motto: Uw gasten met een glimlach in verwondering brengen”

 

 

“Ik wilde later altijd al beroepsgoochelaar worden”

Mijn naam is Steve Carlin en ben ruim 24 jaar gepassioneerd goochelaar. Op negenjarige leeftijd werd ik betoverd door de kunst van het goochelen en wist het al vrij snel, ik wilde later beroepsgoochelaar worden. Ik heb er alles aan gedaan om van mijn grootste hobby een fulltime beroep te maken. Inmiddels zijn we duizenden optredens verder en treedt ik op door heel Nederland en België. Regelmatig op kleinschalige feesten, maar ook vele grote evenementen. Bijna dagelijks reis ik het land door om mijn publiek te vermaken en verbazen van magische kunsten.  Ieder optreden ga ik weer met veel zin op pad;

.

.

“Met als doel de gasten op uw feest een onvergetelijke avond te bezorgen!”

.

..

Eigen TV show op SBS6

De afgelopen jaren ben ik regelmatig te gast geweest bij diverse televisie programma’s. Vorig jaar was dan ook stap een logische stap om mijn eigen TVprogramma te gaan produceren. Ik heb samen met een team van SBS6 mijn eigen solo-programma mogen maken genaamd “It’s A Kind Of Magic (SBS6). Zes weken op de zaterdag avond. In dit programma mocht ik verborgen camera trucs uithalen, straat illusies en op bezoek bij vele bekende Nederlands. Op deze pagina kunt u vele video bekijken van de uitzendingen.

.

.

Voor elk feest een passende act

Of het nu gaat om een bruiloft of bedrijfsfeest. Een kinderfeest of congres. Een Sinterklaasviering of een zakelijk beurs event. Voor elke gelegenheid kan ik u passend magisch entertainment aanbieden. Inmiddels een van Nederlands meest gevraagde goochelaars. Ik denk graag met u mee, en hoor graag wat de wensen voor uw feest zijn!

.

.

“Samen kijken we naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk feest!”

.

.

Met Magische Groet!

Steve Carlin

Biografie Steve Carlin

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Of bel 📞 06-27511223

Een moment geduld aub.

I ❤️ my job