Even voorstellen..

Naam: Steve Carlin

Geboortejaar: 1983 (Haarlem)

Werkervaring: 25 jaar fulltime beroepsgoochelaar

Motto: Uw gasten met een glimlach in verwondering brengen”

 

REFERENTIES:

FERARRI, SHELL, BMW, RANDSTAD BV, BVLGARI, GUESS, RABOBANK, ACHMEA, BELASTINGDIENST, APPLE, MICHAEL PAGE, ING, BACARDI, MARTINI, TALPA BV, EMBRAER en meer..

 

GEZIEN OP TELEVISIE:

SBS6, RTL, NPO1, BELGIE1, BNN, THE BOX, HOLLAND’S GOT TALENT, IT’S A KIND OF MAGIC..

 

OPGETREDEN IN:

Zuid-Afrika, Duitsland, Brazilië, Portugal, Zwitserland, Belgie, Engeland, Colombia, Frankrijk..

 

OPGETREDEN VOOR VELE BN-ERS:

Gerard Joling, Tygo Gernandt, Patricia Paay, Humberto Tan, Fillemon Wesselink, Dirk Zeelenberg, Jochem van Gelder, Anita Witzier, André Kuijpers, Bridget Maasland, Irene Moors, Eddy Zoë, Koen en Sander, Emiel Ratelband, Rapper YES-R, DJ Sidney Samson, Kim Lian van der Meij en meer..

Biografie Steve Carlin

IK WILDE ALTIJD AL BEROEPS GOOCHELAAR WORDEN..

Op negenjarige leeftijd werd ik betoverd door de kunst van het goochelen en wist het al vrij snel dat ik later beroepsgoochelaar wilde worden. Ik heb mijn HBO studie afgerond (Media & Entertainment Management) en ben na mijn studie direct aan de slag gegaan met een business plan. Mijn doel was professioneel goochelaar, oftewijl artiest te worden.

Inmiddels zijn we zo’n 5000 optredens verder en treedt ik op door heel Nederland en België, en regelmatig in het buitenland op speciaal verzoek. Mijn optredens variëren van kleine privé feesten tot grote zakelijke evenementen. Zo wordt ik veel geboekt op bedrijfsfeesten, bruiloften, congressen, beurzen, borrels, personeelsuitjes, gala feesten etc. Of denk bij privé gelegenheden aan familiefeesten, huwelijksfeesten, straatfeesten, verjaardagen, basisscholen etc..

Daarnaast ben ik door de jaren veel gevraagd om mijn kunsten te komen laten zien in televisie programma’s. En in 2015 heb ik mijn eigen 6 delige magic show geproduceerd voor SBS6 genaamd “It’s A Kind Of Magic”.

Bijna dagelijks treed ik in het hele land op om mijn publiek te vermaken en verbazen van magische kunsten. Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten en u en uw gasten te laten genieten van mijn magische kunsten.

 

U kunt rekenen op 25 jaar ervaring, de beste trucs en illusies, en de meest overweldigende reacties!

 

Hopelijk tot snel!

Magische groet,

Steve Carlin

I ❤ my job