Blogger Event River Island

Blogger Event River Island

Afgelopen dinsdag had ik een optreden wat anders was dan andere optredens. En dat maakt het werk als beroeps goochelaar ook juist zo leuk. Elke keer heb je weer een andere groep mensen voor je. Dit keer was het voor River Island waarbij in een klein zaaltje in Amsterdam zo’n 15 bloggers waren uitgenodigd voor een diner. Lees hier hoe dat verliep.

 

River Island

Dit gave kleding merk is in bijna elke grote stad te vinden met haar winkel. Het merk heeft zowel mannen als vrouwen kleding. Ik mocht voor mijn optreden een outfit uitzoeken zodat ik die kon aantrekken tijdens het optreden. Neem zelf ook eens een kijkje op de website van River Island om online kleding te bestellen.

 

De bloggers

Er waren vele jonge bloggers aanwezig. Overdag hadden ze met elkaar al een paar leuke activiteiten gedaan en gingen s’avonds met elkaar dineren. Voor het diner was nog een bespreking.   Na de bespreking was het tijd voor ontspanning. De organisatie had een zaaltje gehuurd in restaurant L.T. Amsterdam. de bloggers die aanwezig waren zijn erg populair op Social Media.

Hieronder een aantal van de blogger die aanwezig waren:

  • https://www.instagram.com/thomascxx
  • https://www.instagram.com/thomasgrinsven
  • https://www.instagram.com/jurjenharmsma

 

Over het optreden

De organisatie van River Island had het slim bekeken. Tussen het hoofdgerecht en het dessert wilde ze even iets ludieks aan tafel. Dus kwamen ze op het idee om een goochelaar in te huren. Via via hadden ze al gehoord over Steve Carlin. Ook een aantal bloggers wisten van Steve Carlin af. Zo hebben Steve en Thomas Cox al eerder samen gewerkt aan een item over zakkenrollen. Zie hier de video:

 

Bij evenementen als deze is het een leuk idee om een goochelaar te vragen om de boel te vermaken. Tijdens een idee kan dit perfect werken als energizer! Steve mocht 30 minuten zijn gave acts komen laten zien. Er werd speciaal gevraagd of hij een mix kon maken van het mindreaden, goochelen en zakkenrollen. Dit is waar Steve gespecialiseerd in is dus dat is helemaal goed gekomen. De blogger hebben al veel gezien en zijn over het algemeen niet snel verbaasd. Maar de trucs die Steve Carlin kwam doen was toch van een ander soort. Het was iets dat ze nog niet eerder met eigen ogen hadden gezien. Het feit dat je de trucs van Steve Carlin nu live mee maakt zorgt voor vele verbaasde gezichten en enthousiaste reacties.

Geen reactie's

Geef een reactie