Goochelaar bij Zaken Vrouw Event 2017

Goochelaar bij Zaken Vrouw Event 2017

 

 

Maandag was ik te gast op de bijeenkomst van de Noord-Hollandse zakenvrouwen. Een boeiende avond waarbij zo’n 50 succesvolle zakenvrouwen bij elkaar komen. Ook werd er deze avond een award uitgereikt.

Wilt u ook een goochelaar boeken?

Namens Rodi Media had ik de eer om een act op het podium te verzorgen. Ik ben erg kritisch geweest bij het samenstellen van de trucs om de mensen in de zaal slimme mensen zijn haha. Ik heb gekozen om als goochelaar een act neer te zetten waarbij ik een mix maakt van magic, mendelisme, zakkenrollen en humor. Gedurende 20 minuten was zat de zaal met open mond te kijken. Wilt u meer weten over deze podium act kijk dan op de pagina.

Bedankt Rodi Media voor het leuke optreden en de gave foto’s!

 

Geen reactie's

Geef een reactie