Goochelaar huren voor kerst borrels!

Goochelaar huren voor kerst borrels!

De pepernoten liggen al in de supermarkt schappen en in de grote steden zie je de kerstlichtjes alweer hangen. Voor velen organisaties is het tijd om weer te bedenken wat ze gaan doen voor klanten en personeel tijdens hun jaarlijkse kerst feest. In dit artikel lees je waarom het een ontzettend leuk idee is om eens een echte goochelaar te boeken voor uw kerstfeest!

 

Wat zullen we dit jaar organiseren?

Dit is een vraag die vele bedrijven, maar ook families en vrienden groepen zicht afvragen. De kerst periode is een tijd van feest en gezelligheid. Vele bedrijven willen deze periode is speciaals doen met hun personeel. Het komt ook voor dat organisaties een feest of gelegenheid organiseren voor hun relaties en klanten. Dit kan als bedankje dienen voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Maar denk ook grote families en vrienden groepen die rond deze tijden bij elkaar komen voor een gezellige avond. Kortom, voor iedereen is het in de december maand behoefte om bij elkaar te komen. Of het nu gaat om de liefde delen, of te bedanken, of om gewoon feest te vieren en het jaar af te sluiten. De kerstborrel en kerst feesten komen er weer aan! Maar wat gaans e doen dit jaar. Net als bij beurs evenementen is het altijd lastig om weer iets origineels te bedenken. Het is moeilijk om niet weer in herhaling te vallen van het voorgaande jaar. Daarom geven we in dit artikel een hele leuke oplossing waar u misschien nog niet aan gedacht heeft!

 

Boek een illusionist!

Goochelaar, illusionist en mind-reader Steve Carlin is een professional die al zo’n 20 jaar in het vak zit. Hij heeft van goochelen zijn beroep gemaakt. Ieder jaar blijkt weer dat de november en december maanden de drukste maanden van het jaar zijn. Dit komt door de vele aanvragen voor kerst borrels, kerstfeesten, eindejaar gelegenheden etc.

Misschien heeft u het wel eens meegemaakt. Een artiest die tussen het publiek rond loopt en de meest bijzondere trucs uithaalt met de mensen. Goochelaar Steve Carlin heeft hier vele jaren ervaring. Hij weet de mensen van alle leeftijden en doelgroepen in complete verbazing te brengen met zijn trucs. Een illusionist boeken is een leuke idee voor elke vorm van evenementen. Het kan voor grote groepen en kleine groepen. En eigenlijk op elk soort locatie. Bekijk hier een lijst met voordelen van een rondlopende goochelaar ten op zichte van andere acts:

 • Het feest gaat gewoon door, geen onderbrekingen
 • Betaalbare tarieven
 • Iedereen vind magic boeiend
 • Steve Carlin is een professional
 • Altijd een groot succes
 • Mobiele acts
 • Inzetbaar op elk soort locatie, voor elk soort feest

 

Kerstborrels & kerst feesten

De thema’s bij kerst zijn uiteenlopend. Zo heeft Steve Carlin veel te maken gehad met “Winter Wonder Land”, “Winter BBQ”en “Wonderfull Chrismas”  thema’s. Indien u wenste dat Steve netjes gekleed gaat is die mogelijkheid er. Hij kan in smoking optreden, in een mooi net pak met strik of stropdas. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. De soorten show tijdens uw kerst feest is groot. Zie hieronder de mogelijkheden van show aanbod:

 • tafelgoochelen
 • podium show
 • kinder show
 • magic workshop
 • mindreading show

Als toevoeging op de workshops hierbij nog wat meer informatie. Er komen regelmatig aanvragen voor familie feesten waar zo’n 50 mensen vermaakt moeten worden. Naast het gangen diner en een live band is er dan de behoefte om nog iets meer qua entertainment en activiteiten te doen. Een magische goochel workshop in het thema kerst is dan een perfecte keuze! Steve Carlin neemt de mensen in groepen van 10-15 mensen mee in zijn geheime wereld van de goochelkunst. Hij legt per groep een aantal van zijn echte trucs en geheimen uit. Vervolgens gaat de groep deze trucs oefenen. Als alle groepen aan bod zijn geweest laat Steve Carlin ook nog een show op het podium uit eigen repertoire zien. Een show van de echte meester!

 

Lees hier vele reviews van anderen mensen!

 

Geen reactie's

Geef een reactie