Goochelaar Steve Carlin @ Beurs van Berlage

Goochelaar Steve Carlin @ Beurs van Berlage

Gister mocht ik mijn kunsten vertonen op een van mijn favorite locatie, namelijk in de beurs van Berlage. Hier werd namelijk het AIPIA event gehouden. AIPIA staat voor Active & Intelligent Packaging Industry Association. Lees hier hoe het optreden is verlopen.

Tijdens een groot beurs evenement mocht ik de internationale bezoekers vermaken met mijn magische kunsten. De organisatie heeft mij gevraagd om als goochelaar tussen de mensen rond te lopen en om zo de mensen wat extra entertainment te bieden in de vorm van goochelen en illusies. Ik ben regelmatig aan het werk op beurs evenementen. Meestal zijn de beurzen waar ik optreed overdag. Deze beurs in de beurs van Berlage was echter in de middag. Het evenement besnord vooral uit internationale standhouders en bezoekers.

Als beursgoochelaar breng ik het entertainment bij de mensen op de stand. Ik stel mezelf even netjes voor en begin direct mijn act. Ik creëer eerst en groep mensen wat mijn publiek zullen zijn voor de komende 8-10 minuten. Als ik hun aandacht heb kan de show beginnen. Tijdens het beursgoochelen komen vele verschillende goocheltrucs aanbod. Het is een mix van goochelen, mentale effecten en illusies. Maar ook ervaren de bezoekers hoe het voelt om gerold te worden door een zakkenroller. Veel interactie, magie, humor en verwondering. Het optreden voor AIPIA was en groot succes. De reacties van de mensen waren geweldig!

 

Organiseerd U binnenkort ook een beurs evenement en bent u op zoek naar entertainment? Kijk dan eens op de beursgoochelaar pagina voor meer informatie!

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie