Gaaf optreden! @Hotel Tilburg

 

Terug in Tilburg voor een dansfeest met leuk gezelschap!

Ik ben regelmatig in Tilburg te vinden voor optredens. Zo ook afgelopen vrijdag. Want daar was een personeelsfeest aan de gang in het restaurant Boerke Mutsaers.

Ik ben geboekt voor 2 uur rondlopen in de zaal en bijzondere goocheltrucs te laten zien. De aandacht was heel goed en de mensen waren erg geïnteresseerd in de acts. Er was ook een DJ aanwezig die zorgde voor de juiste dansplaten. Ondertussen werd er lekker gegeten en gedronken. De sfeer zat er goed in. Voor mij de ideale setting om als tafelgoochelaar te mensen te entertainen. Van groepje naar groepje en zo de hele zaal doorlopen.

Goochelaar op Feest

Mentale mind act

Een mentale act die ik een tijd niet gedaan had wilde ik deze avond weer eens uitproberen. De act heet “in which hand” een is een kort mentaal spelletje waarbij een toeschouwer een 5 euro bankbiljet achter zijn/haar rug houdt. Dan mag de toeschouwer het bankbiljet zo klein mogelijk opvouwen en in de rechter of linker gesloten hand doen. De handen worden dan naar voren gestoken. Ik zal als mentalist dan proberen te weten in welke hand het bankbiljet zit. Dit weet ik 4 keer achter elkaar goed te kiezen. De laatste keer daag ik mezelf uit en mogen vier mensen, dus in totaal 8 handen mee doen. De kans is nu 1 op 8 dat ik het goed heb in welk hand het bankbiljet zit. Uiteraard weet ik na de nodige oefening en ervaring precies wie het bankbiljet probeert te verbergen.

 

Ook deze mentale act en nog veel meer magie boeken? Kijk hier voor de startpagina van goochelaar Steve Carlin.

Of neem direct contact op met 06-27 511 223

Geen reactie's

Geef een reactie