Goochelaar huren tijdens bowlen

Als Haarlemse goochelaar is het altijd leuk om te mogen optreden bij feestelijke gelegenheden die in mijn eigen stad plaats vinden. 

Ik werd gevraagd om als goochelaar op 3 drukke avonden te komen goochelen in het restaurant van Bison Bowling Haarlem. In de december maanden is het top drukte. Vele grote groepen collega’s, vrienden en familie komen voor een potje bowlen, om vervolgen lekker te gaan gourmetten in het restaurant. Het perfecte uitje toch?

Als aanvuller op het “Late Night Magic” thema bedachten de organisatie van Bison Bowling Haarlem om mijn in te huren en de mensen aan tafel te komen verrassen met mijn trucs. Voor de perfecte setting want ik loop door het restaurant langs de tafels met table magic. Wilt u ook met een groep deelnemen aan deze avond klik dan hier voor de Late Night Magic arrangement. Om het idee te krijgen wat deze act inhoudt verwijs ik u naar mijn pagina over het tafelgoochelen.

Zoekt u ook een leuke aanvulling tijdens het diner? Neem dan gerust contact op via het contact formulier!

 

Laat uw reactie achter!

[RICH_REVIEWS_FORM]

[RICH_REVIEWS_SHOW num=”3″]

Geen reactie's

Geef een reactie