Goochelaar inhuren @Carlton Hotel Spijkenisse

Magic voor de 2de keer!

Voor de tweede keer werd ik uitgenodigd in de gezellige feestzaal van het Carlton Oasis hotel te Spijkenisse. 2 jaar geleden was ik ook al aanwezig als tafelgoochelaar om de gasten te vermaken. Nu 2 jaar later mocht ik weer langs komen om mijn nieuwe magic acts te komen laten zien. Er waren dit keer ook buitenlandse gasten bij dus dat is altijd leuk! De locatie was een mooie feestzaal in het Carlton Hotel van Spijkenisse. Een ideale locatie voor bedrijfsfeesten, want ze hebben een grote bar in het midden, een dansvloer, een DJ booth en vele lounge banken en stoelen. Ik kon me gemakkelijk rond bewegen rond de bar heen dus dit was een perfecte setting voor mij als goochelaar.

De sfeer was top en de trucs werden weer heel goed ontvangen. Ik wil de opdrachtgever Smith-Holland B.V. dan ook bedanken voor het leuke optreden!

Lees op de Review pagina reacties over optredens van Steve Carlin!

Geen reactie's

Geef een reactie