Steve @Hotel Vuursche Bos

Een optreden die me lang zal bijblijven!

Goochelaar in Utrecht

Gister avond was weer zo’n optreden die me lang bij zal blijven. Alles was perfect, de locatie, de sfeer, de mensen. Ik was namelijk uitgenodigd om 30gasten te vermaken op een verjaardagen feest. De locatie was voor mij al bekend, ik was daar al eens eerder geweest. Een prachtig restaurant met heerlijk eten, restaurant Vuur.

De setting was een grote lange tafel met z’0n 30 personen. De gasten kregen 5 gangen diner. Dus ik heb met de opdrachtgever en het restaurant afgesproken om tussen de gangen mijn magic act te doen. Dit concept noem ik Magical Diner show. Over de hele wereld zijn vele verschillende dinner show te beleven met goochelaars. Hierbij is de verdeling zo dat er rustig gegeten en geklets kan worden tijdens het eten. En tussen de gangen is er dan alle tijd en aandacht voor de magie. Ik heb uiteindelijk 4 sets van 20 minuten gegeven. De laatste set was een podium show. Ik vroeg de mensen even de stoelen te draaien zodat iedereen een kant opkeek. De centrale act is perfect als opener of afsluiter!

Ook een professionele goochelaar boeken? Neem gerust contact op!

Geen reactie's

Geef een reactie