Goochelar huren in Hoofddorp

Goochelar huren in Hoofddorp

Woensdag 23 december was ik te gast op de kerst borrel van Fox Verre reizen. Al snel was duidelijk dat mijn publiek bestond uit gezellige reisleiders.

Van reisleiders weet je ze eigenlijk altijd gezellig en open zijn. Ze zijn geïnteresseerd in anderen en heel sociaal. En daar hebben ze samen met het reizen hun werk van gemaakt. Ik was te gast op de kerstborrel van het personeel van Fox Verre Reizen. Fox Verre Reizen is een organisatie dat het grootste aanbod aan verre reizen heeft met de beste reisleiders van Nederland. En na het ontmoeten van deze mensen kan ik zeggen, dat ze ook echt heel gezellig zijn!

Zo’n 2 uur liep ik door de zaal in het Park Café Groen te Hoofddorp. Een leuke locatie om een goochelaar in te huren. De locatie ligt te midden van nieuwe moderne kantoren. Door de geïnteresseerde mensen kwamen er vele vragen over mijn vak. Hoe ben je begonnen? Heb je een leermeester gehad? Is het een gave? Leuke gesprekken waren het gevolg. Lees ook mijn blog over  “5 meest gestelde vragen” waarin ik kort deze vragen beantwoord.

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie