Goochelaar hruen @Tivoli Utrecht

The Magic Company @Tivoli

Samen met mijn collega Jochem Nooyen was ik gisteren te gast bij de nieuwjaars borrel van Movares. Dit bedrijf bestaat voornamelijk uit adviseurs en ingenieurs. Er waren zo’n 800 medewerkers aanwezig en de sfeer zat er goed in. Na een formele presentatie van de directeur werd het buffet geopend en was het tijd voor gezelligheid. Ik werd gevraagd om als tafelgoochelaar tussen de mensen mijn goochelkunsten te demonstreren. Omdat hier vele ingenieurs aanwezig waren was er grote belangstelling naar de magic act. De medewerkers wilden maar al te graag mijn trucs ontmaskeren. Een kritisch publiek vind ik alleen maar leuk en ervaar dit dan ook als een uitdaging. We hebben veel gelachen. Mijn collega Jochem Nooyen was ook aanwezig omdat het aantal mensen erg groot was. Samen hebben we er een mooi optreden van gemaakt.

Ook een groot evenement waarbij u 2 of meerdere goochelaars nodig heeft? Kijk dan op de website van The Magic Company

Klik hier voor het contact formulier van Steve Carlin

 

Geen reactie's

Geef een reactie