Table Magic @Jopenkerk Haarlem

Een optreden dicht bij huis!

Regelmatig kom ik met vrienden een drankje doen in de Jopenkerk van Haarlem. Ik was dan ook blij verheugd om een optreden te mogen verzorgen op deze unieke locatie. De Jopenkerk brouwd hun eigen bier, zeker de moeite waard om eens langs te gaan. Meer info over de Jopenkerk vind u op hun website: http://jopenkerk.nl.

Ik werd gevraagd om tijdens de nieuwjaars borrel de aanwezigen te vermaken. Ze hadden een eigen gedeelte afgehuurd waar ik makkelijk tussen de mensen rond kon lopen met mijn acts. Bekende trucs kwamen aanbod; balletje balletje, mind illusies en het rollen van spullen. Ik breng als goochelaar entertainment maar ook gezelligheid en probeer de mensen tijdens mijn act bij elkaar te brengen.

 

Ook goochelaar Steve Carlin inzetten tijdens uw personeelsfeest? Neem dan gerust eens contact op >

 

Geen reactie's

Geef een reactie