Goochelaar Carlin @Utrecht Uni.

 

Woensdag 1 februari was ik te gast tijdens een zakelijk diner op de prachtige locatie Residence Rhenen.

Er waren twee zalen met heerlijk buffet. In de grote zaal was zelf een live gitarist die zorgde voor de juiste sfeer. Voor goochelaars is dit een perfecte setting om rond te lopen. Twee grote ruime zalen waar de mensen aan staan tafels staan met een borrel en een bordje eten. Ik liep als goochelaar door de zalen en kon zo gedurende twee uur allen mensen vermaken met goocheltrucs.

 

Ik heb de aanwezigen nog een goocheltrucs geleerd en ze vertelt dat de uitleg te vinden is op mijn website. Ben je benieuwd welke truc ik ze heb laten zien? Bekijk dan even onderstaande video met de uitleg erin:

 

 

Bekijk alle video op deze pagina: https://goochelaar-steve.nl/stevecarlin-tv/

Geen reactie's

Geef een reactie