Mindreader3

HYPNOSE THERAPIE

De oplossing naar positieve verandering

Wil jij een positieve verandering in je leven omdat je last hebt van angsten, twijfels of blokkades? Wil je meer concentratie, zelfvertrouwen en motivatie in het behalen van je doelen en dromen? Wil je stoppen met een vervelende gewoonte zoals roken, nagelbijten of stotteren? Of wil je iets anders veranderen..?

 

Ik kan jou helpen. In een aantal sessies kan ik jou effectief ondersteunen d.m.v. hypnotherapie en coaching. Zodat je daarna weer in je kracht staat en gelukkig verder kan in je leven.

Hypnotherapie helpt bij:

• Stoppen met roken

 

• Angsten / Fobieën

 

• Trauma’s

 

• Stress vermindering

 

• Eetstoornis / Afvallen / Eetverslaving

 

• Negatieve gewoontes

• Bevorderen zelfvertrouwen / Motivatie

 

• Motivatie om doelen te behalen

 

• Slapeloosheid

 

• Spreken in openbaar

 

• Concentratie problemen (op school, werk)

 

• Aanleren zelfhypnose

Hypnose en hypnotherapie is een veilige en zeer effectieve manier om mensen te helpen waarbij het gaat om motivatie, behalen van doelen, persoonlijke verandering en het behandelen van trauma’s, angsten, fobieën of andere klachten.

WAT IS HYPNOTHERAPIE?

 

Hypnotherapie is een staat waarbij je zo geconcentreerd en ontspannen bent dat het onbewuste deel van je brein open staat voor veranderingen. Als hypnotherapeut ben ik de begeleider die je in deze ontspannen staat brengt. Vervolgens gaan we m.b.v. een op jou gericht behandelplan het probleem via het onderbewuste oplossen en bij de wortel aanpakken. Denk hierbij aan het verwijderen van angsten, gewoontes, gevoelens, verminderen van stress of gedrag dat je niet langer wilt. Maar denk ook aan het verhogen van motivatie, zelfvertrouwen, energie en geluk.

Leef weer het leven dat jij wilt. Neem de controle terug en wordt weer eigen baas.

 

 
“Herprogrammeer jezelf naar succes”

WERKWIJZE

 

Ik ben een gediplomeerd hypnotherapeut en wil jou graag helpen om weer in je kracht te staan. Ik gebruik hypnose als effectief middel om het probleem bij de wortel aan te pakken zodat jij jou doelstelling zo snel mogelijk kan realiseren. Het is belangrijk dat je begrijpt hoe en waarom hypnose zo goed werkt. Vandaar dat we in de eerste sessie, tijdens de intakegesprek, beginnen met een korte uitleg over hypnose, zodat alles duidelijk is.

 

De eerste stap is een intakegesprek. Tijdens deze eerste sessie leg ik uit wat hypnose is en waarom het zo goed werkt. Mocht je vragen hebben of  onduidelijkheden zijn, dan nemen we daar alle tijd voor om dit uit te leggen. Vervolgens gaan we jou doelstelling bespreken. Vanuit daar stel ik een behandelplan op, zodat je weet wat je kan verwachten en hoeveel sessies naar verwachting nodig zijn. Vervolgens gaan we in een aantal korte en effectieve hypnose sessies het probleem bij de wortel aanpakken en oplossen. Indien nodig leer ik je zelfhypnose. Dit werkt heel goed bij het versterken van het effect van hypnose. Tevens kun je zelfhypnose gebruiken om je beter te voelen, meer focus te hebben en om je doelen en dromen snel en effectief te realiseren. Na de sessies houden we altijd een evaluatie. Hoe heb je de sessie ervaren en welke resultaten hebben we al behaald? Ik blijf graag in contact met je in de weken na de sessies, om te horen hoe het met je gaat en of we ergens nog extra aandacht aan moeten geven.

In mijn praktijk ontvang ik mensen met verschillende problemen. Ik ben er van overtuigt dat hypnotherapie de snelste en meest effectieve oplossing is voor positieve verandering.

 

STAP 1: Intake gesprek

STAP 2: Behandelplan

STAP 3: Hypnotherapie sessies

STAP 4: Evaluatie

STAP 5: We blijven in contact..

OVER STEVEN CARLIN

 

De afgelopen 25 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over het menselijk brein. Denk hierbij aan denkkracht, focus, aandacht en afleiding en creëren van een positieve mindset. Dit heeft geleid tot mijn passie voor hypnose en hypnotherapie. Ik heb de HBO-opleiding hypnotherapie afgerond en help nu velen mensen met persoonlijke ontwikkeling.

 

Tijdens mijn hypnotherapie sessies ontdek jij hoe je weer in je kracht kan staan. Je leert de kracht van je het onderbewuste op een positieve manier in te zetten, zodat je veranderingen kunt aanbrengen die wenst. Tijdens het intakegesprek bespreken we uitgebreid wat je kunt verwachten van hypnose. En vormen we jou doelstelling en maken we een behandelplan.

DIPLOMA / BEROEPSVERENIGING

 

Ik heb mijn diploma voor de HBO-opleiding: OMNI Hypnose & Hypnotherapie.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

CONTACT OPNEMEN

PRAKTIJK

Steve Carlin Hypnotherapie

TEL: 0627511223

Kvk: 34371500

 

 

LOCATIE ADRES

Hypnose sessies worden o.a. uitgevoerd bij Dé Plek Haarlem*

Adres: Waarderweg 19, 2031 BN Haarlem

 

*Het is ook mogelijk om de sessies in andere provincies in Nederland te houden bij jou in de buurt!

INTAKEGESPREK?

 

Heb je vragen of wil je een intakegesprek inplannen, bel dan naar:

VEEL GESTELDE VRAGEN:

Is hypnose veilig?

Ja, hypnose is 100% veilig. Het is een van nature menselijke staat die je al meerdere keren per dag hebt meegemaakt. Je kan nooit in hypnose blijven hangen, je komt er altijd weer uit.

Werkt hypnose bij iedereen?

Ja, iedereen kan in hypnose. Het is wel belangrijk dat je er voor open staat en geen angst of twijfels hebt bij hypnose.

Kan ik autorijden na de sessie?

Ja, je kunt gewoon autorijden. Je bent na de sessie volledig wakker en alert.

Hoeveel kost een sessie?

Afhankelijk van de doelstelling en het probleem maken we samen een behandelplan. Er wordt een verwachting gemaakt van het aantal sessies. Dit kan bijvoorbeeld 1-3 sessies zijn. Het totaal tarief hangt dus af van het aantal sessies. Als je wilt weten wat de kosten gaan worden neem dan gerust even contact op met mij.

Ben ik de controle kwijt in hypnose?

Nee, je kunt in hypnose altijd zelf bepalen wat je wel en niet wilt zeggen en wel en niet doet. Je kunt dus liegen of informatie achter wegen laten als je dat zou willen. Je bent er altijd helemaal bij in hypnose en hebt dus zelf de controle over wat je zegt en niet. Tevens zul je ook nooit dingen doen in hypnose die tegen jou wil en moraal zijn. Je onderbewuste zal je altijd beschermen.

Hoelang duurt het intakegesprek?

Het intakegesprek duurt ongeveer 30-60 minuten. Hierin leg ik uit wat hypnose is en bespreken we je doelstelling en de problematiek. Vervolgens maken we een behandelplan.

Moet ik geloven in hypnose?

Hypnose is echt en is een menselijk natuurlijk proces. Het is dus niet een kwestie van wel of niet geloven. Je hebt het ook al meerdere malen in je leven meegemaakt, denk aan film kijken en dagdromen wat ook een vorm van hypnose is. Het is belangrijk dat je jezelf open stelt voor hypnose. In het voorgesprek zal ik hypnose duidelijk uitleggen. Wat het wel is en niet is. Alle twijfels en angsten over hypnose kunnen zo worden weggenomen. Zodat je volledig gerustgesteld in hypnose kan gaan. Hypnose is 100% veilig en uiteraard een zeer effectief middel voor persoonlijke verbetering.

Hoelang duurt een hypnose sessie?

Afhankelijk van de doelstelling kan een hypnose sessie 1 uur duren. De daadwerkelijke tijd dat je in hypnose bent kan tussen de 10 en 30 minuten liggen.