[R-slider id="1"]

Illusionist HUREN?

Bent u van plan een illusionist te huren, dan bent u bij illusionist Steve Carlin aan het juiste artiest! Met 20 jaar ervaring bent u verzekerd van een absoluut top optreden voor zowel privé als zakelijke feesten.

Voor vragen of beschikbaarheid?

BEL: 06 27 511 223

Een moment geduld aub.

Waarom is illusionist huren Steve Carlin een slimme keuze?

Of het nu gaat om een klein familie feest, een bruiloft of een groot evenement met honderden mensen. Illusionist Steve Carlin huren is de beste keuze als het gaat om magisch entertainment!Met ruim 20 jaar ervaring in het vak weet hij elk feest tot een groot succes te brengen. Een illusionist huren als Steve Carlin is een slimme keuze als u wat extra vermaak wilt voor uw gasten.

.

Welke shows kunt u bij deze illusionist huren?

Wanneer u overweegt om een illusionist te huren, dan zijn er bij Steve Carlin diverse mogelijkheden. Het hangt er maar net vanaf hoeveel gasten u verwacht. Zoekt u een centrale act of rondlopende act. En gericht op de kinderen of de volwassenen of beide?

Dit zijn de shows:

 • Tafel Goochelaar
 • Podium Act
 • Kinder Magic Show
 • Beurs Goochelaar
 • Workshop Goochelaar

.

Biografie Illusionist Steve Carlin

Op acht jarige leeft begon Steve Carlin met het oefenen van zijn eerste goocheltrucs. Hij kreeg een goocheldoos voor Sinterklaas en was meteen verkocht. Hij kocht al gauw illusie boeken en wist al snel dat hij illusionist wilde worden. Hij oefenen jaren lang en na zijn studie wilde hij zijn werk maken van het illusionisme. Maar hoe kan je ervoor zorgen dat mensen een illusionist gaan huren, zodat je genoeg boekingen binnen krijgt? Steve Carlin begon een plan te maken met als onderwerp “illusionist huren”. Zo begonnen de boekingen binnen te lopen en is illusinist Steve Carlin een van de meest gevraagd illusionisten in Nederland. Lees ook eens het artikel over; “Hoe wordt goochelen je werk”.

.

Een illusionist huren, hoe gaat dat in zn werk

Als u nog nooit een illusionist gehuurd heeft voor uw feest, dan leggen we hieronder helder uit hoe dat proces in zn werk gaat.

 1. Neem contact op met illusionist Steve Carlin
 2. Geeft in uw mail kort aan wat uw wensen zijn, en de details van het feest (datum, tijden, aantal gasten)
 3. U ontvangt een offerte
 4. U maakt de keuze ja/nee om Steve Carlin de Illusionist te huren.
 5. De boeking wordt bevestigt door Steve Carlin, de voorpret kan beginnen.
 6. Op de datum van het feest. Steve Carlin is 15 minuten van te voren aanwezig.
 7. Showtime!

.

U kunt een illusionist huren op diverse feest gelegenheden

Geeft u bijvoorbeeld een bedrijfsfeest voor uw personeel, dan weet u als geen ander dat er veel komt kijken bij de organisatie. Catering, muziek, aankleding en entertainment. Dat laatste kan illusionist Steve Carlin u goed bij helpen. Op deze pagina lees u waarom een illusionist huren op uw bedrijfsfeest een slim idee is. I.p.v een bedrijfsfeest kunt u natuurlijk ook een illusionist huren op een bruiloft, straatfeest, beurs evenement of gezellige borrel.

.

Illusionist huren op het podium

Veel mensen denken bij een illusionist huren vaak aan de grotere shows ala Hans Klok. Het woord illusionisme is eigenlijk een algemeen begrip. Steve Carlin mag u zowel een goochelaar als een illusionist noemen. Lees voor meer duidelijkheid ook het artikel; “Verschil tussen een goochelaar en illusionist”. Wanneer u een centrale act voor op het podium zoekt dan kunt u prima Steve Carlin als illusionist huren. Steve Carlin zal zorgen voor een podium act geschikt voor max 200 personen. Het is handig als het podium al aanwezig is. De meeste professionele goochelaars en illusionisten zullen altijd zorgen voor geluid en microfoon indien dat niet aanwezig is.

.

Een illusionist huren die rondloopt in de zaal

Een andere leuke en praktische manier om te kijken of u verder gaat met een illusionist huren, is de rondlopende act. Hierbij zal de illusionist rondlopen op uw feest en zo van groep naar groep gaan om te illusie act te vertonen.  Zo kan het feest gewoon door gaan en heeft verder niemand last van dat er een artiest rondloopt. Steve Carlin zal alle mensen op het feest om de beurt zijn illusie acts laten zien. Deze keuze van een illusionist huren is erg populair!