Goochelaar Steve & Sinterklaas viering!

Goochelaar Steve & Sinterklaas viering!

Woensdag 7 oktober 2015 begon de kinderboekenweek met als thema “raar maar waar”. Basisschool “de Spil” in Arnhem kwam met het leuke idee om mij als kinder goochelaar in te huren. Ik werd gevraagd twee keer een kinder magic show te verzorgen in de aula. Het was de bedoeling eerst de onderbouw te vermaken en daarna de bovenbouw.

Goochelen sluit goed aan op het thema van de boekenweek. Want wanneer je een goochelaar een trucs ziet doen weet je eigenlijk niet wat je ziet. “Hoe doet ie dat?” vraag je je af. Wat je ziet kan toch niet, het is magisch, het is raar. Raar maar waar! Ik heb dan in de maand oktober vele optredens staan op scholen vanwege dit leuke thema.

Aan de gezichten en reacties in de zaal te zien, denk ik dat zowel je kinderen als de juffen vol verbazing hebben genoten van de show.

De Spil is een multiculturele school met vrolijke en enthousiaste kinderen. De lieve kinderen kwamen me na afloop nog even bedanken en gedag zeggen.

Ik wil alle medewerkers van “De Spil” bedanken voor het optreden en wens de kinderen nog veel plezier tijdens de kinderboekenweek!

Geen reactie's

Geef een reactie