Goochelaar huren @Event Centre Dordrecht

Voor de tweede keer was ik te gast in het Event Centre Dordrecht. Een prachtige locatie met drie grote ruime zalen waar je terecht kunt voor elk soort evenement. Gisteren was ik gevraagd om als verrassing de aanwezigen te vermaken met goochelen en mind-reading. De locatie zelf is inmiddels bekend met mijn kunsten als goochelaar, waardoor er inmiddels een fijne samenwerking is ontstaan. Het optreden bleek weer een groot succes te zijn.

Klik hier als u informatie wilt over de act als zakkenroller. Ik ben ook in te huren voor kinderfeesten, bekijk dan even de kindergoochelaar pagina waar uitgebreide informatie te vinden is. Zoekt u een podium act dan ben ik te boeken als mind-reader op het podium. Deze pagina geeft u meer informatie over een podium show.

Geen reactie's

Geef een reactie