Goochelshow in Amsterdam

Goochelen in Moon

Goochelshow in Amsterdam

Goochelen op de 19e verdieping!

Gisteravond was ik uitgenodigd op een unieke locatie in Amsterdam. Ik mocht mijn magic acts vertonen op de 19de verdieping van A’dam Toren

Op weg met de lift naar boven weet je al dat je een geweldig uitzicht zal zien. Eenmaal boven kom je binnen in een stijlvol restaurant met een prachtig panorama view. Het unieke aan deze locatie is dat alle eettafel in een cirkel om de keuken bebouwd zijn. De keuken staat in het midden en de cirkel met eettafels roteren in een langzame beweging om de keuken heen. Zo heb je gedurende de hele avond een ander uitzicht, zowel binnen als buiten. Voor klik hier voor meer info over Moon Restaurant.

 

A’dam toren

Tijdens het jaarlijks ADE evenement heeft afgelopen oktober voor het eerst een groot feest plaatsgevonden in de Shelter club. Zo’n 700 bezoekers waren aanwezig en was meteen een testavond. Lees hier meer over A’dam Toren.

 

Introductie

Het optreden was voor een gezellige groep mensen die verdeeld waren over drie tafels. Als introductie had de opdrachtgever een leuk ideetje, we introduceren mij als de nieuwe collega die staat voor innovatie en het creëren van nieuwe waarde. Ik stelde mezelf even kort voor en deed vervolgens mijn bekende geld truc. Hierbij maak ik van vier witte papiertjes vier briefjes van vijftig euro. Dat was ook het moment dat ze doorhadden dat ik eigenlijk goochelaar ben. Bekijk in deze video meer geld trucs.

 

Entertainment aan tafel

De gasten werden heerlijk verwend met lekkere hapjes terwijl ik aan de tafels mijn kunsten liet zien. Het was een apart gevoel dat het hele restaurant roteerde. Om de paar minuten moest had ik door dat we weer een stuk verschoven waren. Mijn publiek genoot van de trucs en waren erg geïnteresseerd in hoe ik ben begonnen als goochelaar. Ik legde uit dat dit vak alleen te behalen is als passie voor de goochelkunst de basis is. Leer hier meer over hoe je een beroepsgoochelaar wordt!

Het was een erg leuk optreden met gezellige mensen en op een wel hele unieke locatie!

Ook een tafelgoochelaar boeken voor uw bedrijfsfeest? Kijk dan eens op mijn tafelgoochelaar pagina.

 

Laat uw reactie achter!

[RICH_REVIEWS_FORM]

[RICH_REVIEWS_SHOW num=”3″]

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie