Nieuwe show van Hans Klok, “House of Horror”

Nieuwe show van Hans Klok, “House of Horror”

Gister avond ben ik gaan kijken naar de nieuwe show van Hans Klok in Carré. Een fantastische illusie show met veel magie en horror. Naar mijn mening zijn beste show. Lees hieronder meer over de theatershow “house of Horror”.

 

Over Hans Klok

Johannes Franciscus Catharinus (Hans) Klok is geboren in Purmerend op 22 februari 1969. Zijn hele leven is hij al goochelaar en illusionist. Hij begon met goochelen toen hij 10 jaar was met een goocheldoos. Hij won op zijn 12e de prijs voor Nederlands jeugdkampioen. En toe hij 14 jaar was won hij Europees jeugdkampioen. Hans staat ook wel bekend als “The Fastest magician of the World”. Hij heeft over de hele wereld opgetreden. Hij heeft zelfs een periode mogen optreden op de strip in Las Vegas, samen met Pamela Anderson. Hij is Nederlands beste en bekendste illusionist, maar ook op wereld niveau is hij een van de grootste.

Goochelaar & illusionist Hans Klok

 

House of Horror

De show heeft als thema horror. Het verhaal is dat Hans gezocht wordt door de grote illusionisten uit het verleden. Zijn rivalen willen heersen over de grote geheimen van de illusies. Hans gaat de strijd aan. Aan het einde van de show moet hij 15 illusies in 5 minuten zien te doen. Lukt dit, dan mag hij zich terecht s’werelds snelste illusionist noemen.

Zie hier de promo video van de show:

 

De show duurt zo’n 3 uur en zit vol met illusies, dans, licht en muziek. Hier kort een omschrijving van een aantal illusies.

  • Zwevende dame op water
  • vrouw in 8 delen zagen
  • Hans werd in een kist gestopt met zo’n 10 zwaarden er door heen
  • Groot hakmes
  • Een aantal switches
  • Mindreader act

Tevens zijn er nog 3 andere acts in de show te zien. De eerste act was een dame die waanzinnige dingen deed met hoepels. Ook was een een act met een man en een vrouw die onmogelijke acrobatiek samen deden. Dan was er nog een lazerman en een diabolo act. Ik kan me goed voorstellen dat Hans niet blij is geweest met het televisie programma “goochelaars ontmaskerd” waar vele illusies uitgelegd worden.

 

Hans Klok Lookalike

Er is een wedstrijd georganiseerd. Iedereen die dacht het meest op Hans Klok te lijken mocht zich inschrijven. De 10 beste lookalikes kregen een VIP arrangement voor de show.

Zie hier de winnaars: http://www.hansklok.nl/10-hans-klokken-in-carre/

Reserveringen?

De show is 18 t/m 22 oktober te zien in Carre Amsterdam. Voor reserveringen kunt u bellen met Of bel: 0900 – 25 25 255 (€ 0,45 p/m)

of ga naar de officiële website: http://www.hansklok.nl

 

Geen reactie's

Geef een reactie