Goochelaar huren Nieuwjaars borrel

Tafel goochelaar

Goochelaar huren Nieuwjaars borrel

Op zoek naar een leuk idee voor uw nieuwjaars borrel?

Ieder jaar kan het weer lastig zijn om iets origineels te bedenken voor uw personeel, collega’s en/of klanten. In dit artikel lees u waarom het inhuren van een goochelaar een hele goede keuze is voor uw nieuwjaars borrel.

Mijn naam is Steve Carlin en ik ben fulltime beroepsgoochelaar. Dat betekend dat ik het hele land rondreis om mijn kunsten te laten zien.

Wanneer u een professionele goochelaar huurt kunnen uw gasten entertaint worden met verbazingwekkend magic acts. Om een voorbeeld te noemen, een tafelgoochelaar loopt tussen de mensen rond en vermaakt kleine groepjes van heel dichtbij. De mensen zitten er met hun neus bovenop en ervaren de magie dus heel persoonlijk. We noemen het tafelgoochelen omdat de mensen meestal aan tafel zitten en de goochelaar zo van tafel naar tafel loopt om kleine shows van 5-10 minuten te vertonen.Tafelgoochelaar c

Dit betekend niet dat als de mensen niet aan tafel zitten deze act niet geboekt kan worden. Integendeel! persoonlijk vind ik het heel fijn werken als ik tussen mensen loop die met hun drankje in de handen gewoon staan. Ik loop namelijk met een rijdend koffertje vol met trucs tussen de mensen rond zoals op de foto te zien is. Zo heb ik al mijn trucs bij de hand en kan zo veel mogelijk mensen bereiken in de gegeven tijd.

De impact van close-up goochelen

Wanneer u een goochelaar dichtbij de mensen laat optreden praten we over close-up goochelen. Meestal zorgt ik er zelf voor dat bij de trucs die ik doe altijd om assistentie gevraagd wordt. De toeschouwer worden dan nog intenser betrokken bij de acts. Zo buigen vorken in hun handen, verdwijnen kaarten en verschijnen munten. Pas op want de handen van een goochelaar zijn razend snel, dus uw horloge en mobieltje is ook niet altijd veilig. Naast het goochelen ben ik namelijk oom zakkenrollen.

Maak indruk bij uw klanten op de nieuwjaarsborrel!

De goochel acts zorgen voor een leuke herinnering die uw klanten niet snel zullen vergeten.

Begin het nieuwe jaar goed en boek een professionele goochelaar. Boek Steve Carlin!

 

Laat een reactie achter:

[RICH_REVIEWS_FORM]

[RICH_REVIEWS_SHOW num=”3″]

Geen reactie's

Geef een reactie