Steve Carlin @Aqua Asia Club

Een prachtige locatie en een leuke gezelschap maakte het optreden in de Aqua Asia Club tot een fantastisch optreden.

 

Voor een verjaardagen feest was ik gisteren uitgenodigd in de Aqua Asia Club in Rotterdam. Dit is een prachtig Sushi restaurant met uitzicht op de

tafel goochelaar inhuren

Tafel goochelaar Steve Carlin

Erasmus brug. Wanneer je binnen komt heerst er al direct een hele fijne lounge sfeer. De opdrachtgever had achterin een mooi zaaltje gereserveerd voor de familie en vrienden. In totaal zo’n 20 mensen. Er was ook een goede zanger uitgenodigd voor wat prachtige liedjes.

Als tafelgoochelaar ben ik langs de tafels gegaan om wat magisch entertainment te brengen. Voor dit soort settings waarbij de mensen een gangen diner krijgen is een tafelgoochelaar boeken perfect. Tijdens het eten neem ik even pauze. Tussen de gangen door kom ik met de goochel act, we noemen dit ook wel Table Magic!

Om een idee te geven wat de trucs en illusies zijn hierbij een korte omschrijving. Ik maak een combinatie van goochelen, mind-readen en zakkenrollen. Dat houdt in dat ik goochel trucs doe zoals kaart trucs, balletje balletje. Trucs met munten, touwen, geld, vorken die buigen. Daarnaast lees ik gedachtes en maak onmogelijke voorspellingen. Tijdens het goochelen en minderden ben ik stiekem ook aan het rollen. Dus plotseling heb ik mobieltjes, horloges eten in mijn eigen zakken zitten. De spullen worden meteen weer teruggeven.

Geen reactie's

Geef een reactie