Goochelaar huren tijdens bedrijfsfeest @Straten Medical

schermafbeelding-2016-12-26-om-13-57-56Magic tijdens het kerst diner bij Van Straten Medical

Afgelopen vrijdag was ik te gast bij Van Straten Medical, een Nederlandse producent en leverancier van Chirurgisch instrumentarium en disposables. Ze hadden een gezellig kerst diner met het personeel. Ik mocht het diner aanvullen met mijn magische kunsten. Ze hadden 3 grote tafels dus ik ben eerst close-up magic gaan doen langs de tafels. Hierbij demonstreerde ik een aantal van mijn favorite trucs; Kaart in telefoon, balletje balletje en mindreading. Tijdens deze acts zorgde ik ook voor grote verbazing door het rollen van mobieltjes en stropdassen. Want naast goochelaar ben ik ook te boeken als zakkenroller. Bij het zakkenrollen zorg ik ervoor dat de persoon in kwestie niet door heeft dat ik zijn stropdas ontknoop. De rest van de toeschouwers ziet precies wat er gebeurd maar dat ik ook juist de bedoeling. Dit zorgt ervoor dat het een erg komische act wordt omdat iedereen doorheeft wat er gaande is, behalve de persoon zelf die al z’n spullen kwijt is. Bij het teruggeven van alle items is de reactie onbeschrijfelijk. De verbazing is waar je het immers voor doet.

 

Centrale act

Als afsluiter heb ik nog een centrale act gegeven van 20 minuten. Bij deze act zorg ik voor interactie, magic en mindreading. De act werden weer goed ontvangen. Ik werd gevraagd om ook nog een werknemer in het zonnetje te zetten omdat hij 12,5 jaar in dienst was. dat heb ik gedaan. Het applaus was groots. Ik bedankte mijn publiek en liet mijn publiek ik in grote verbazing achter.

 

Ook goochelaar Steve Carlin boeken? Neem dan contact op via het contact formulier

Geen reactie's

Geef een reactie