Optreden BVLGARI

Optreden BVLGARI

Het prachtige merk BVLGARI heeft me gevraagd om als goochelaar om te helpen bij de lancering van hun nieuwe geur voor vrouwen; Goldea.

Een goochelaar huren is altijd een slim idee voor lezingen en congressen. Het thema was Magic, en bij de presentaties mocht ik een magische toevoeging komen geven. De presentaties werden gehouden in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

 

Over BVLGARI

Het is een zeer elegant merk voor zowel mannen als vrouwen. Bvlgari heeft o.a. parfum, sieraden, tassen en horloges. “Larger then Life” is het motto. En dit is ook duidelijk te zien aan de prachtige producten die ze uitbrengt. Het is een Italiaans merk dat ook duidelijk te terug te zien is in de style. Als illusionist werk ik veel voor grote bekende merken.

Magische tintje

Ze hebben mij gevraagd om na de presenties een podium show te geven van ongeveer 20 minuten. Door het grote succes hebben we dat verlengt naar 30 minuten. De presentaties waren in event zalen in hotels. Zo’n 30 medewerkers ui de parfumerie wereld waren per lezing uitgenodigd de lezing bij te wonen. Er werd veel achtergrond informatie gegeven over de nieuwe geur. En er werd een quiz gehouden waarbij een Bvlgari zonnebril werd weggegeven. Na de presentaties was het tijd voor entertainment.

 

Het optreden

Ik werd enthousiast geïntroduceerd, en vervolgens werd mijn showreel video opgezet. De verwachting bij het publiek was groot. Vervolgens kwam ik de zaal in en het begon met een groot applaus. Dat is het voordeel als ze eerst gave beelden van je zien voordat je begint met je live act. mijn optreden bestond voornamelijk uit mind tricks. Veel interactie en magic. Het publiek bestond vooral uit vrouwen en een enkele man. Het verzoek was om een link te leggen bij een truc met het merk Bvlgari. De act die ik bedacht had was het volgende; iemand uit het publiek mocht naar voren komen en in gedachten een voorstelling maken van een bijzondere plek op de wereld. Op deze plek doet de toeschouwer in gedachten de nieuwe Goldea geur op. Vervolgens ging ik proberen om deze gedachten te lezen en er een tekening van te maken.

Toen het publiek zag dat ik precies wist wat deze gedachten was kreeg ik een groot applaus door de verbaasde reacties in de zaal.

Geen reactie's

Geef een reactie