Bedrijfsfeest @CNB Lisse

Gisteren was ik te gast op een locatie waar ik nog nooit eerder had opgetreden. Ik was te gast bij CNB Lisse. Een bijzondere gelegenheid want bij binnenkomst rook het al heerlijk naar de lente. Lente? hoor ik je denken. Ja de gehele locatie was versierd met de meest prachtige rozen, narcissen, tulpen en veel meer. Het rook heerlijk en zag er prachtig uit. Er was een podium opgebouwd waar ik een centrale openings act mocht verzorgen voor de aanwezigen. Het publiek deed fantastische mee. De centrale act is dan ook perfect als opener in te zetten tijdens nieuwjaars borrels. Na de openingen act was het tijd om de gasten te vermaken met close-up goochelen. Ik ben gedurende 2 uur langs de tafels gelopen om de mensen op interactieve wijze te vermaken en verbazen.

Een ontzettend leuk op treden tussen prachtige bloemen, een bijzonder leuke ervaring!

 

Ook een goochelaar boeken voor uw zakelijk event? Klik dan hier>

Geen reactie's

Geef een reactie