Talent maakt het verschil!

Talent maakt het verschil!

bedankt voor like3

“Na vier keer kijken snap ik het nog niet”

Afgelopen weken mocht ik in vier verschillende steden de medewerkers van Driessen HRM vermaken met mijn centrale magic act. Driessen HRM is een organisatie die mensen en organisaties in staat wil stellen om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen zij voor meer dan 1.000 organisaties en 10.000 medewerkers binnen de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en de cultuursector.

Naast inspirerende sprekers en een gezellig borrel, was er ook ruimte voor entertainment. Mij is gevraagd het entertainment te verzorgen als afsluiting van de avond. Tijdens mijn voorstelling liet ik een mix zien van vingervlug goochelen, mind tricks en zakkenrollen. Is het talent of jarenlang oefenen? Ik denk beide.

 

“Rol je ook wel eens spullen op straat?

Na de voorstelling was het tijd voor een borrel. Bij de borrel liep ik nog even rond als tafelgoochelaar. Tijdens het tafelgoochelen ontmoet ik de medewerkers van dichtbij en laat close-up goochel trucs zien. Ik kreeg veel vragen van de medewerkers over mijn voorstelling. Hoe kan je nou mijn gedachten lezen? Kun je niet een truc uitleggen? Rol je ook wel eens spullen op straat?

 

250 ,- euro naar het ouderen fonds

Tevens kreeg ik de vraag aan welk goed doel ik 250,- euro, namens Driessen HRM, zou willen schenken. Ik heb gekozen voor het ouderen fonds omdat ik vind dat ouderen momenteel veel wordt ontnomen. Een mooi gebaar dat laat zien dat Driessen HRM veel om de mensen zelf geeft.

Ik wil de organisatoren bedanken voor hun gastvrijheid en de ontzettend leuke avonden!

Meer info over Driessen HRM vindt u hier: http://www.driessen.nl

 

Bedankt voor uw like en delen van het artikel!

Geen reactie's

Geef een reactie