Optreden tussen Lamborghini’s & Ferrari’s

Optreden tussen Lamborghini’s & Ferrari’s

Als goochelaar kom je op vele verschillende plekken voor je optredens. Gister was wel een heel uniek optreden. Ik was uitgenodigd op een relatie event voor Roger Dubuis. Het event werd gehouden in de showroom van Schaap & Citroen. De locatie was prachtig aangekleed en je kreeg direct dat exclusieve gevoel bij binnenkomst. Zo wel binnen als buiten stonden overal prachtige Lamborghini’s, in allerlei verschillende kleuren.

We hebben even nagedacht was voor dit gezelschap een geschikte show zou zijn voor mij als goochelaar. Er is gekozen om de gasten bij binnenkomst te ontvangen met leuke

goochelen tussen de dure auto's

Goochelaar Steve

magic tricks. Dit noemen we ook wel het tafelgoochelen. Ik loop dan tussen de mensen en breng op ongedwongen wijze mijn magic acts onder de neus van de gasten. Het is interactief, respectvol en verwonderend. Een aanrader om deze act van goochelaar Steve Carlin te boeken op zakelijke evenementen. Ik was op verzoek ook strak ik pak om in het thema en de exclusieve sfeer te zijn. Er waren zo’n 70 mensen aanwezig van diverse nationaliteiten.

Heeft u binnenkort ook een zakelijke? En zoekt u ook iets extra’s om uw gasten te vermaken?

Neem dan contact op met Steve Carlin. Hij weet precies welke act voor welk type event geschikt is. Met z’n ruime ervaring bent u net als vele anderen gegarandeerd van een geslaagd optreden!

Geen reactie's

Geef een reactie