Goochelaar huren Gemeente Amsterdam

Goochelaar huren Gemeente Amsterdam


Afgelopen woensdag mocht ik een optreden verzorgen voor de gemeente Amsterdam.

Zo’n 100 medewerkers waren uitgenodigd om te komen feestvieren in Hotel Casa Amsterdam. Een hotel waar ikzelf nog nooit eerder was geweest. Ik vond het een prachtige locatie om te mogen optreden. Lees hier meer info over hotel Casa.

Bij binnenkomst was de DJ al lekker aan het draaien en de sfeer zat er goed in. De opdrachtgever had mij gevraagd om tussen het publiek rond te lopen en de gasten van dichtbij te vermaken met kleine trucs. Tijdens het rondlopen maakte ik een mix van goochel trucs, mentale trucs en zakkenrollen. Als u nou ook zo’n soort act zoekt voor uw eigen feest? Kijk dan even op mijn tafelgoochelaar pagina. Daar vindt u uitgebreide informatie en video’s over deze act.

Kritisch publiek is altijd leuk

Af en toe heb ontmoet ik een groep mensen die zo geboeid zijn door de illusies dat ze er alles aan doen om de trucs te ontmaskeren. Dit zijn voor mij de leukste momenten omdat het dan een uitdaging wordt om extra mijn best te doen. Gister waren er ook een aantal gasten waar ik erg van genoten heb door hun interesse en geboeidheid voor mijn vak.

Erg werd veel gedanst en de sfeer zat er goed in. Ik wil gemeente Amsterdam bedankt voor de leuke avond!

Ook een goochelaar boeken, neem dan even contact op via het contactformulier.

 

 

Laat uw reactie achter!

[RICH_REVIEWS_FORM]

[RICH_REVIEWS_SHOW num=”3″]

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie