Optreden voor Vitakraft

Optreden voor Vitakraft

Zaterdag mocht Steve Carlin optreden voor de medewerkers van Vitakraft. Het was een gezellig personeelsfeest voor een groep van ongeveer 40 personen. Ze hadden een leuk zaaltje

Goochelaar op Vitakraft

gereserveerd voor hun alleen. Na het diner wilden ze nog een leuke act en kwamen zo op het idee op goochelar Steve Carlin te boeken. De act die ze geboekt hadden was tafelgoochelen. Steve mocht zo’n anderhalf uur de mensen vermaken op het feest. Steve liep tussen de mensen rond om kleine groepjes per keer te vermaken. Dit is ideaal voor kleine feesten van dit aantal. Goochelaar Steve is een expert in het vermaken van zowel kleine groepen als grote groepen. Hij is flexibel en weet precies hoe hij de mensen moet inpakken om een zo goed mogelijke show neer te zetten. Boek altijd een professionele goochelaar en geen amateur voor dit soort feesten!

 

Geeft u binnenkort ook zelf een personeelsfeest en wilt u dat de mensen zich een beetje mengen met elkaar? Dan is het inhuren van goochelaar Steve Carlin een slimme keuze! Steve past zich aan de doelgroep aan. Weet welke trucs en illusies voor welk publiek het beste overeenkomen. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als entertainer. Hij is uniek in zijn soort door een mix van goochelen, mind-reading en zakkenroller.

Geen reactie's

Geef een reactie