Steve Carlin @Unitas Utrecht

 

Een optreden waar ik al enige tijd naar uit keek! Mijn 2de optreden voor de studenten vereniging Unitas te Utrecht.

Vorig jaar mocht ik hier ook al optreden voor 100 studenten. Het bleek een groot succes te zijn waardoor ik vorige week gevraagd werd om nog een keer voor een andere groep studenten te komen optreden als goochelaar. Ik keek er erg naar uit om hier weer te mogen optreden. Ik ben zelf natuurlijk ook student geweest en begeef me graag weer even in de sferen van het studenten leven.

 

De sfeer zat er weer goed in bij Unitas. De mannen waren gezellig aan het feesten en drinken. Ik liep ondertussen rond met mijn koffer om de studenten te vermaken met goocheltrucs. Het is de perfecte locatie om stropdassen te rollen als zakkenroller! Want alle heren zijn in pak en hebben een stropdas om. Wil je zien hoe het eruit ziet als ik ongemerkt stropdassen rol, kijk dan naar deze video over zakkenrollen:

Ik bedank de organisatie van Studenten Vereniging Unitas voor wederom een top avond!

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie