Goochelaar op straat @Utrecht in Beweging!

“Utrecht in beweging”; een nieuwe campagne van de gemeente Utrecht om het fietsen populairder te maken in de binnenstad. In samenwerking met illusionist Steve Carlin was op 21 september 2016 de aftrap in Utrecht centrum.

 

Goochelaar Steve Carlin in UtrechtMet de campagne Utrecht in beweging worden inwoners gestimuleerd om meer de fiets te pakken. Wie vaker de fiets pakt kan namelijk cadeau’s en credits verdienen. Op deze manier hoopt de gemeente fietsen aantrekkelijker te maken. Illusionist en goochelaar Steve Carlin was gevraagt om op het podium een spectaculaire openingen act te doen met de fiets. Hij wist samen met de mobiliteitswethouders Lot van Hooijdonk (Utrecht) en Hans Buijtelaar (Amersfoort) de aanwezigen versteld doen staan. Er waren veel journalisten, kranten en regionale televisie komen kijken.

De magic act

Illusionist Steve Carlin had een unieke act gecreëerd special voor deze dag. Op het podium stond een grote ezel met een wit bord. Op het bord stond een fiets afgebeeld. Steve Carlin legde uit dat de fiets nog ingekleurd moest worden. Dit mochten de twee wethouders doen en werden door Steve op het podium gevraagd. De illusionist deed een blinddoek om zodat hij zelf niets kon zien tijdens het inkleuren van de fiets.

Goochelaar Steve Carlin in Utrecht in BewegingDe wethouders kleurden om de beurt de tekening in. Uiteindelijk was het resultaat een mooie gekleurde teling van een fiets met vijf verschillende kleuren.

Toen was het tijd voor de onthulling. Gedurende de hele show stond er een groot object onder een zwarte doek verstopt. Steve legde uit dat hier een echte fiets onderstaat. De wethouders mochten het doek eraf trekken. En tot ieders grote verbazing bleek de echte fiets precies zo gespoten te zijn in de kleuren die de wethouders gekozen hadden bij het inkleuren van de tekening. Werkelijk een groot mysterie hoe hij de wethouders heeft kunnen beïnvloeden.

 

Leuke artikels over deze ochtend!

 

Bent u ook opzoek naar een illusie act op maat? Bekijk hier de shows >

 

Geen reactie's

Geef een reactie