The Magic Company

The Magic Company

De afgelopen 5 jaar hebben 4 Nederlandse top goochelaars hun zakelijke aanpak samengebracht tot een vriendschap en een professionele samenwerking. Deze samenwerking heeft geleidt tot het opzetten van een succes bedrijf genaamd The Magic Company (TMC). Van concurrenten naar collega’s naar vrienden. In dit artikel lees je meer over TMC.

Eerst concurrenten

Zoals de meeste goochelaars zijn de 4 goochelaars van TMC solo artiesten en deden voorheen alles zelf. We hebben het over de goochelaars Rich Magic, Jochem Nooyen, Marc Woods en Steve Carlin. Alle vier wisten ze wel van elkaars bestaan af. Dat is eigenlijk onvermijdelijk omdat ze alle vier met hun websites op de eerste pagina van google resultaten staan op het zoekwoord “goochelaar“. Je bent dan al gauw elkaars concurrent.

 

Krachten bundelen

De goochelaars spraken elkaar steeds vaker en deden steeds vaker een beroep op elkaar bij het doorschuiven van optredens wanneer ze zelf al geboekt waren. Hier kwamen alleen maar goede reacties over van de klanten. De goochelaars zagen al snel in dat zij met z’n vieren een heel sterk team vormen. Ze besloten om elkaar te ontmoeten en hierover te gaan sparren. Bij de ontmoetingen bleek al gauw een goede klik tussen de vier. Alle vier zijn ze serieus met hun vak bezig, gedreven, professioneel, en fulltime beschikbaar. Zo kwamen ze op het idee om een eigen bedrijf TMC op te starten.

TMC

Over de naam waren ze het al snel eens, The Magic Company. Een logische en sterke naam voor een sterk team van top artiesten. De magicians zorgen ervoor dat ze de klant als tijd professioneel te woord staan en proberen mee te denken met de wensen van de klant. TMC reageert direct op de aanvraag van de klant en wanneer de goochelaar naar keuze niet beschikbaar is zal hij direct in actie gaan om een van de andere goochelaars te vragen voor beschikbaarheid. Mochten alle vier de goochelaars al geboekt zijn, dan heeft TMC een back-up pool van goochelaars die ze kunnen inzetten. Deze goochelaars zijn goed bekeken en beoordeeld op hun kwaliteit en professionaliteit. TMC is bekend bij een groot deel van de boekingen kantoren en zal de komende jaren steeds groter worden. De klanten en bureaus weten dat ze bij TMC altijd terecht kunnen voor een goede goochelaar.

 

Inzet bij grote evenementen

Doordat TMC steeds groter wordt komen er ook aanvragen binnen van steeds grotere evenementen. Daarom biedt TMC de mogelijkheid om op deze grote evenementen 2 of 3 goochelaars in te zetten. Rich, Jochem, Marc en Steve zijn zo goed op elkaar ingespeeld en weten precies hoe zijn dit soort boekingen gaan invullen. Het is natuurlijk de bedoeling dat bij dit soort grote evenementen zoveel mogelijk gasten de geweldige magic acts te zien krijgen van de TMC-goochelaars. Zo waren Rich, Jochem En Steve kort geleden samen geboekt voor het ABN World Tournament in Rotterdam.

 

Het aanbod van shows

De goochelaars van TMC hebben veel diversiteit in aanbod van show. de klant kan terecht voor tafelgoochelen, kindershows, podium shows, mind-reading, zakkenrollen en workshops.

 

Geen reactie's

Geef een reactie