Workshop goochelen met Steve Carlin

Workshop goochelen met Steve Carlin

Steeds vaker wordt de workshop goochelen geboekt voor teamuitjes. Goochelaar Steve Carlin biedt een mini cursus goochelen waarbij hij een groep mensen de geheimen van de goochelkunst leert. Lees in dit artikel wat zo’n workshop inhoudt. Gaat u een goochelaar huren, kies dan altijd voor een professionele!

 

Over de workshop

Afhankelijk van de groep kan er gekozen worden voor 1 uur of 2 uur workshop. Je kunt bij een groep van 10 mensen uitgaan van 1 uur en 2o of meer mensen 2 uur. In de workshop zullen de deelnemers in een U-vorm aan tafels zitten. Daarom zijn vergaderzalen of school klassen ideaal. De goochelaar staat in het midden en kan zo aan iedereen duidelijk zijn trucs demonstreren. Het is gebruikelijk bij de workshop van Steve Carlin dat hij zich eerst even voorstelt en een korte act doet om z’n publiek te enthousiasmeren. Hij legt uit hoe goochelen je werk kan worden. Hij geeft een korte uitleg over afleiding, vingervlugheid en presentatie. Steve laat zien welke technieken een goochelaar beheerst. Vervolgens gaat de workshop van start. Steve laat een gave truc zien en zal daarna de truc nog een keer doen met uitleg. De deelnemers krijgen allemaal attributen om de truc goed te kunnen leren. De spullen die op tafel liggen mogen de deelnemers ook mee naar huis nemen zodat ze thuis nog eens kunnen oefenen. Bij vragen of onduidelijkheden komt Steve langs om het nog eens in detail voor te doen.

 

Voor welke gelegenheden is de workshop geschikt?

De workshop is geschikt voor groepen tot maximaal 25 personen. Anders wordt de groep te groot en dat gaat ten koste van de uitleg. De workshop komt het best tot z’n recht als het in een afgesloten ruimte is waar de deelnemers zich goed kunnen concentreren op de uitleg. Ook zou het handig zijn als er tafels en stoelen aanwezig zijn. Een vergaderzaal, of klaslokaal zijn ideale voorbeelden. De workshop werkt goed als de mensen hun volledige aandacht erbij kunnen houden. Dus niet tijdens een druk feest, of een ruimte waar constant anderen mensen binnen kunnen lopen. Goede voorbeelden van geschikte gelegenheden zijn; teamuitjes, collega’s, op school, familie feestje, kinder partijtje.

 

Wat voor trucs komen in de workshop voor?

De trucs moeten binnen 1-2 uur geleerd worden dus het zullen trucs moeten zijn die  gemakkelijk te doen zijn. Het heeft geen zin om ingewikkelde trucs te demonstreren die maanden oefenen kost. Gave trucs die snel te leren zijn; bijvoorbeeld trucs met elastiekjes, een aantal kaart trucs, truc met pen en dop, trucs met 3 touwen. Verder nog de truc waarbij je een munt door de tafel slaat.

 

Bekijk een aantal uitleg trucs:

 

Wilt u een workshop boeken klik dan op deze pagina van de workshop goochelen.