BIOGRAFIE

Naam: Steve Carlin

Geboorteplaats: Haarlem

Werkervaring: 20 jaar fulltime artiest

Studies: Entertainment Management, NLP, Psychologie, Marketing & Sales, Webdesign, Social Media, Hypnose & Hypnotherapie.

 

REFERENTIES:

Ferarri, Shell, BMW, Randstad BV, BVLGARI, GUESS, RaboBank, Achmea, APPLE, Michael Page, ING, Bacardi, Martini, TALPA BV, Embraer.

 

GEZIEN OP TELEVISIE:

SBS6, RTL4, NPO1, Belgie1, BNN, The Box, Holland’s Got Talent, It’s A Kind Of Magic..

 

OPTREDENS INTERNATIONAAL:

Las Vegas, Zuid-Afrika, Duitsland, Brazilië, Portugal, Zwitserland, België, Engeland, Colombia, Frankrijk, IJsland, Bulgarije..

 

SAMENWERKING MET BEKENDE NEDERLANDERS:

Wilfred Genee, Gerard Joling, Tygo Gernandt, Humberto Tan, Fillemon Wesselink, Dirk Zeelenberg, Jochem van Gelder, Anita Witzier, André Kuijpers, Bridget Maasland, Irene Moors, Eddy Zoë, Koen en Sander, Emiel Ratelband, Rapper YES-R, DJ Sidney Samson, Kim Lian van der Meij, Daniel Lippens en meer..

Schermafbeelding 2023-06-24 om 12.18.27

“NATUURLIJK GEVOEL VOOR SHOWMANSHIP”

Steve Carlin is een uiterst professionele goochelaar, bekend om zijn mindblowing optredens en uitzonderlijke kunsten in de wereld van magie. Geboren en getogen in Haarlem, ontwikkelde Steve op jonge leeftijd al een passie voor magie. Hij wijdde ontelbare uren aan het perfectioneren van zijn ambacht, het verfijnen van zijn technieken en het perfectioneren van zijn illusies.

 

Met een natuurlijk gevoel voor showmanship begon Steve Carlin al op de leeftijd van 18 jaar aan zijn professionele carrière als goochelaar. Hij kreeg al snel erkenning voor zijn table magic optredens, die het publiek verbluft achterlieten. Zijn vermogen om momenten van verwondering en verbazing te creëren werd zijn handelsmerk.

 

Gedurende zijn carrière heeft Steve Carlin opgetreden op tal van prestigieuze locaties, waar hij mensen van alle leeftijden en achtergronden heeft betoverd. Van intieme privé-evenementen tot grootschalige bedrijfsfuncties, zijn magie heeft mensen over de hele wereld in de ban gehouden. Zijn dynamische podiumaanwezigheid, boeiende persoonlijkheid en vlekkeloze uitvoering van trucs hebben van hem een veelgevraagde goochelaar gemaakt in de branche.

 

Het repertoire van Steve Carlin omvat een breed scala aan magische acts, zakkenrollen, verbijsterende illusies en gedachten lezen. Zijn optredens zijn zorgvuldig samengesteld om een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij het publiek verbluft en met een verlangen naar meer achterblijft.

“A GOAL WITHOUT A PLAN IS ONLY A DREAM”

Dit is al velen jaren het levensmotto van Steve Carlin. Deze aandachtsexpert is al ruim 20 jaar gefascineerd door principes als focus, aandacht, afleiding, beïnvloeding en illusie. Steve Carlin is een 100% selfmade spreker, illusionist, mindreader en zakkenroller. Zijn succesvolle en langdurende carrière is gecreëerd door hoge doelen te stellen en alles op alles te zetten om deze te realiseren. 

Een bijna onmogelijke opgave. Maar ”het onmogelijke mogelijk maken” is precies waar hij goed in is. Op het podium vertelt en verwondert Steve gepassioneerd. Hij is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies. U kunt deze ras-entertainer boeken voor al uw congressen, feesten, beurzen en zakelijke evenementen.

 

Inmiddels heeft Steve Carlin zich omhoog gewerkt tot een van de meest geboekte illusionisten van Nederland en behoort tot de absolute top. Hij is regelmatig te zien op televisie en heeft zelfs zijn eigen televisie programma gehad op SBS6, genaamd ”It’s A Kind Of Magic”.

I  my job