https://goochelaar-steve.nl/wp-content/uploads/2016/12/Goochelaar-2018.3.jpg
https://goochelaar-steve.nl/wp-content/uploads/2016/12/Goochelaar-2018.5.jpg
https://goochelaar-steve.nl/wp-content/uploads/2016/12/Goochelaar-2018.4.jpg

TAFEL GOOCHELAAR

Als tafel goochelaar loopt Steve door de zaal en komt bij al uw gasten langs om zijn magic kunsten laten zien. Uw gasten zitten er met hun neus boven op! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, borrel, bruiloft, congres of familiefeest. Goochelaar Steve Carlin zal op interactieve wijze en met veel humor uw gasten aan tafel vermaken. Steve heeft al 20 jaar veel succes met optredens, en is een van de meest geboekte goochelaars van Nederland!

.

MiND-READING

Tijdens het tafelgoochelen vertoont deze top entertainer ook een aantal mind tricksDeze bijzondere illusies zijn een groot succes tijdens zijn optredens. Steve leest de gedachten van uw gasten en de keuzes de beïnvloeden en te voorspellen. Zo heeft hij o.a. al de gedachten gelezen van vele bekende NL-ers, zoals Gerard Joling, Kim Lian van der Meij en Dirk Zeelenberg. Lees meer over Mind-Reading >

.

ZAKKENROLLER

Tevens is hij een van NL’s snelste zakkenroller. Razendsnel weet hij horloges, portemonnees, stropdassen of Iphones te rollen. Erg komisch! Uiteraard worden de spullen weer direct teruggegeven. Lees meer over zakkenrollen >

.

TiP: Perfect te combineren met een Centrale Groeps Act >

.

📞 TEL: 06 27 511 223

 ✔︎ 3250+ Tevreden klanten gingen u voor

✔︎ Rechtstreeks contact met Steve

✔︎ Professioneel en betrouwbaar

✔︎ Geen bemiddel- en reiskosten

✔︎ 15 jaar beroepsgoochelaar

✔︎ Respect voor uw gasten

✔︎ Succes verzekerd!

.

Klanten beoordeling: ★★★★★ Uitstekend

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Voor ons crewfeest hadden we Steve ingehuurd, wat een geweldige show! Iedereen heeft er van genoten! Nogmaals bedankt Steve en hopelijk tot een volgende keer. Mvg het team van BAS Ballonvaarten.

Zeer positief ontvangen!

★★★★★
5 5 1
Je optreden afgelopen zaterdag bij TNO is zeer goed ontvangen. Kinderen en ouders waren bijzonder onder de indruk van je optreden. Diverse kaartjes van je kunnen uitdelen. Wie weet zien we je weer terug in 2018!

Verbijsterend Goed!

★★★★★
5 5 1
Verbijsterend optreden op gezellig verjaardagsfeest, waar mensen nog lang over na praten. Verwondering, spanning en sensatie ....wat een top optreden!

Super Optreden!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een super avond gehad mede dankzij het geweldige optreden van goochelaar Steve. Waanzinnig wat deze man allemaal kan! Hier zal nog lang over nagepraat worden onder de collega's.

Top show!

★★★★★
5 5 1
Goochelaar Steve is echt een entertainer en je gaat vol verbazing en ongeloof naar huis! Voor elke gelegenheid goed in te zetten.

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Wat een bijzonder optreden van goochelaar Steve; van alles verdwijnt en je hebt geen idee hoe hij het doet! Hij voelt de sfeer en setting heel goed aan. Wij hebben genoten. Bedankt!

Waar kan tafel goochelaar Steve Carlin ingezet worden?

Een tafel goochelaar als Steve Carlin kan eigenlijk op elke locatie ingezet worden. Het tafel goochelen is geschikt voor zowel binnen als buiten evenementen. U kunt deze tafel goochelaar huren voor borrels, recepties, bruiloften, strandfeesten, verjaardagen etc. Het tafel goochelen is flexibel inzetbaar en dus op elke locatie makkelijk inzetbaar.

 .

Tijdens welke gelegenheden is een tafel goochelaar geschikt?

Het tafelgoochelen is voor elke feestelijke gelegenheid geschikt. Als tafel goochelaar zal Steve rondlopen door de zaal en zo uw gasten op vriendelijke wijze benaderen.Wanneer er een feest of evenement is en u bent op zoek naar entertainment, dan is tafel goochelaar Steve Carlin de absolute aanrader!

Voor welke leeftijd is een tafel goochelaar geschikt?

De tafel acts van tafel goochelaar Steve Carlin zijn geschikt voor alle leeftijden. Jong en oud zullen in complete verbazing achter gelaten worden. Steve past zijn act altijd direct aan de leeftijd aan. Kortom de acts van tafel goochelaar Steve Carlin zijn leuk voor iedereen!

 .

Ruime werkervaring van Tafel goochelaar Steve Carlin

Wanneer u een tafel goochelaar gaat boeken is ervaring een belangrijke factoor bij uw keuze. Tafel goochelaar Steve Carlin treedt al ruim 15 jaar op in het hele land. Lees meer over reacties. KLIK HIER>>

 .

Hoe kan tafel goochelaar Steve Carlin geboekt worden?

U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor vragen over mij als tafel goochelaar. Klik hier voor het contact formulier.

 .

Reacties van recente opdrachtgevers:

● Een fantastische tafel goochelaar die nog ver gaat komen! – Chris Buskin – Künstler Unterhalung 50. fünfzigster Geburtstag (posted 23-07-2014) 

 Ongekend, super professioneel. Met veel plezier mogen bewonderen – Tom Duval – Zauberer Messe (posted 08-07-2014)  

● Steve is van alle markten thuis, zowel voor de zakelijk markt als bruiloft en privefeesten. Altijd een groot succes! – Adus Zauberer Magic Dean (posted 02-07-2014) 

Tafel Goochelaar Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 40 reviews
5 1