Goochelaar op feest
Goochelaar 2018 def1
tafel goochelaar inhuren
Tafel goochelaar

RONDLOPENDE ACTS

Steve loopt rond tussen uw gasten met een mix van onderstaande acts:

TAFEL GOOCHELAAR

Bij het tafelgoochelen loopt Steve rond en creëert gezelligheid en verwondering bij uw gasten aan tafel en in de zaal. Steve Carlin is een van Nederlands meest geboekte tafelgoochelaars! Door zijn positieve energie en vriendelijke interactie breekt hij het ijs. Deze ras entertainer voelt zich helemaal in zijn element tussen uw gasten.

Laat uw gasten verwonderen met de allerbeste trucs en illusies! Goochelaar Steve Carlin brengt uw gasten met elkaar in contact en laat ze vooral lachen en genieten. Geef uw feest een extra boost met deze meesterlijke goochelaar!

.

MiND-READER

Daarnaast demonstreert Steve bijzondere mind tricks. Deze mind-reader leest uw gedachten, beïnvloed uw keuzes en maakt onmogelijke voorspellingen. Sterke psychologische illusies die voor veel vermaak en verwondering zullen zorgen.

Lees meer over Mind-Reading >

.

ZAKKENROLLER

Tevens staat Steve bekend als een van Nederlands snelste zakkenrollers. Ongezien weet hij horloges, portemonnees, stropdassen, mobieltjes en zelfs riemen te rollen. Deze interactieve act zorgt voor veel humor en komische momenten! Uiteraard worden de spullen weer direct teruggegeven.

Lees meer over Zakkenrollen >

.

📞 TEL: 06 27 511 223

SUPER BEDANKT, ERG GENOTEN!!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, we willen je nog heel erg bedanken voor je optreden op onze bruiloft! De gasten hebben er erg van genoten (m.n het draadje en stokje vastzittend in een jasje hebben we vaak terug gehoord ;-)!).

Inspirerend & Prikkelende show!

★★★★★
5 5 1
Beste Steve, In de wandelgangen was de gehele dag en zeer zeker na afloop te horen dat dit de beste Veiligheidsdag ooit was. Een belangrijke, mogelijk de meest belangrijke bijdrage, was jouw stimulerende, prikkelende en tot nadenken stemmende bijdrage. Wij hebben jouw invalshoeken en woorden in vele varianten van de bezoekers mogen terug horen. Voor ons impliceert dit dat jij iets losgemaakt hebt. Jouw effort heeft dan ook het door ons gehoopte effect bereikt. Namens alle medewerkers van Apply nogmaals meer dan onze hartelijk dank.

We vonden het geweldig!!

★★★★★
5 5 1
Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!

Met Steve weet je wat je krijgt !

★★★★★
5 5 1
Vader : Hoe krijg je 15 studenten op een feest stil : Steve uitnodigen. Wederom een fantastisch optreden ! Zoon : Flabbergasted van begin tot einde. Steve betrekt het hele publiek er bij ; magische magie !

Geweldig genoten, Top Steve!

★★★★★
5 5 1
Het optreden van Steve was geweldig onze gasten en wij hebben genoten. Top Steve.

Steve zorgde voor het gouden randje

★★★★★
5 5 1
Wij hebben Steve gevraagd bij de opening van onze winkel. Dankzij zijn optreden kreeg de avond zijn allure, de gasten hebben het nog over zijn onverklaarbare trucs. bedankt Steve!

Waar kan tafel goochelaar Steve Carlin ingezet worden?

Een tafel goochelaar als Steve Carlin kan eigenlijk op elke locatie ingezet worden. Het tafel goochelen is geschikt voor zowel binnen als buiten evenementen. U kunt deze tafel goochelaar huren voor borrels, recepties, bruiloften, strandfeesten, verjaardagen etc. Het tafel goochelen is flexibel inzetbaar en dus op elke locatie makkelijk inzetbaar.

 .

Tijdens welke gelegenheden is een tafel goochelaar geschikt?

Het tafelgoochelen is voor elke feestelijke gelegenheid geschikt. Als tafel goochelaar zal Steve rondlopen door de zaal en zo uw gasten op vriendelijke wijze benaderen.Wanneer er een feest of evenement is en u bent op zoek naar entertainment, dan is tafel goochelaar Steve Carlin de absolute aanrader!

Voor welke leeftijd is een tafel goochelaar geschikt?

De tafel acts van tafel goochelaar Steve Carlin zijn geschikt voor alle leeftijden. Jong en oud zullen in complete verbazing achter gelaten worden. Steve past zijn act altijd direct aan de leeftijd aan. Kortom de acts van tafel goochelaar Steve Carlin zijn leuk voor iedereen!

 .

Ruime werkervaring van Tafel goochelaar Steve Carlin

Wanneer u een tafel goochelaar gaat boeken is ervaring een belangrijke factoor bij uw keuze. Tafel goochelaar Steve Carlin treedt al ruim 15 jaar op in het hele land. Lees meer over reacties. KLIK HIER>>

 .

Hoe kan tafel goochelaar Steve Carlin geboekt worden?

U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor vragen over mij als tafel goochelaar. Klik hier voor het contact formulier.

 .

Reacties van recente opdrachtgevers:

● Steve is van alle markten thuis, zowel voor de zakelijk markt als bruiloft en privefeesten. Altijd een groot succes! – Adus Zauberer Magic Dean

Tafel Goochelaar Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 47 reviews
5 1