Goochelaar Steve Carlin | TAFEL GOOCHELAAR 2023 // Boek Steve Carlin op uw event!
Tafel Goochelaar boeken? Dan kies u voor tafelgoochelaar Steve Carlin! 15 jaar ervaring. Bekend van TV. Succes verzekerd!
Tafel goochelaar, tafelgoochelaar inhuren, tafel goochelaar op uw feest, tafel goochelaar amsterdam
14253
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14253,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

RONDLOPENDE ACTS

TAFELGOOCHELEN

Tijdens de rondlopende acts worden uw gasten getrakteerd op een fascinerende mix van magic, illusies, mindreading en zakkenrollen. Steve zorgt voor verwondering, gezelligheid en verbinding. Door zijn frisse uitstraling en vriendelijke interactie is hij de perfecte gangmaker op elk feest. Deze ras-entertainer voelt zich helemaal in zijn element onder uw gasten.

 

MINDREADING

Eén van Steve’s sensationele acts is het mindreaden. Hij lijkt gedachten te kunnen lezen en voorspelt de keuzes van het publiek met verbazingwekkende nauwkeurigheid. Uw gasten zullen met open mond van verbazing achterblijven. Dit moet je meemaken!

ZAKKENROLLEN

Op wonderbaarlijke wijze weet Steve spullen te rollen zoals horloges, portemonnees, stropdassen, mobieltjes en zelfs riemen. Een indrukwekkend moment dat men niet snel zal vergeten! Uiteraard worden de spullen weer direct teruggegeven.

Sleutelbos Amsterdam2

HOOG BEOORDEELD: 5/5 REVIEWS ★★★★★

EEN AANRADER!

★★★★★

Opgetreden op een beurs en een bedrijfsfeestje, in beide gevallen een groot succes! Hij trok de aandacht van vele mensen die verbaasd werden door zijn kunsten. Open monden vielen van verbazing. Een aanrader!

Parentix

GEWELDIG TALENT!

★★★★★

Jou optreden viel erg in de smaak, iedereen was verrast en verbaasd, vol ongeloof, want ja jij stond zo dichtbij het gebeurde onder hun “oplettende” blik en toch zagen ze het geen van allen, echt geweldig! Ze hebben inderdaad genoten, we hebben dan ook alleen maar fijne reacties gehad.”

Jan & Rosita Nijnatten

AANGENAAM VERRAST!

★★★★★

Bedankt voor jouw aanwezigheid op ons feest. Wij waren allemaal zeer aangenaam verrast. Je bent een goochelaar uit duizend! Echt indrukwekkend! Mijn man, die bij Continental in Mechelen werkt, heeft alvast jouw kaartje afgegeven aan iemand van de personeelsdienst.
Anne Marie de Waerheid

ADEMLOOS!

★★★★★

Wij hebben genoten afgelopen vrijdag van je voorstelling. Ademloos heeft iedereen gekeken hoe je een tafel liet dansen, 3 touwtjes steeds van lengte deed veranderen, een schaaltje snoepjes in een ketting omtoverde en nog veel meer. Onze complimenten! Vriendelijke groet, Archipel in Almere
Lisanne Mulder

INDRUKWEKKEND!

★★★★★

Hallo Steve, jouw optreden in kasteel van Rhoon was te gek. De reactie’s achteraf waren nog beter en mooier je hebt een enorme indruk achter gelaten hiervoor nog 1 x onze hartelijke dank ook namens het bruidspaar Don en Charlotte-Louise nogmaals indrukwekkend geweldig! Ceremoniemeester Marja Verbunt.
Marja Verbunt

GROOT SUCCES!

★★★★★

Hoi Steve, het was een groot succes! Het is er nog de hele dag over gegaan! Iedereen was heel erg onder de indruk en zelfs mijn oom (waar je de horloge van pikte) die normaal alles onzin vind en heel erg nuchter raakte er niet over uitgepraat. Groetjes Vincent en Lenny
Vincent en Lenny

VERY VERY GOOD!

★★★★★

Steve was as great as I imagined him to be. Everyone was bamboozled. Even our CFO could not believe his eyes hahaha..They were supposed to only stay for that part, but then decided to enjoy starter and main course with us last minute as well. But just to repeat myself, Steve is very very very good!
Quinta Ataliede

KON NIET BETER!

★★★★★

Voor ons jaarlijkse teamuitje zoeken we altijd naar iets bijzonder. Steve was een schot in de roos. 30 dames hebben hun ogen uitgekeken, zich van de ene verbazing in de andere gestort, het uit gegild,gelachten en bovenal ontzettend genoten. Steve; het kon niet beter. Heel hartelijk dank!

MaiCa dentistry & Dental4Kids

ZEER POSITIEF ONTVANGEN!

★★★★★

Je optreden afgelopen zaterdag bij TNO is zeer goed ontvangen. Kinderen en ouders waren bijzonder onder de indruk van je optreden. Diverse kaartjes van je kunnen uitdelen. Wie weet zien we je weer terug in 2018! We raden deze goochelaar van harte aan!” Zijn collega zauberer Magic Dean was ook leuk.

TNO, Monique Veldhuis