Goochelaar in theater
NCB Stage
Goochelaar 2018 def25
Goochelaar 2018 def23
Goochelaar
Mindreader6
Mindreader3
Goochelaar 2018 front11
Goochelaar 2018 front9

MAGIC & MIND READING – Podium show

Magic, Mind-Tricks & Illusies

.
In deze podium show neemt Illusionist & Mind-reader Steve Carlin uw gasten mee in een wereld van verwondering en bijzondere illusies. Uw gasten zullen zich geen moment vervelen, het publiek wordt onderdeel van de show. Op zeer interactieve wijze vertoont Steve een mix van magic, illusies, gedachten lezen, interactieve experimenten en mind-tricks. Voeg daar een goede dosis humor aan toe en je hebt de perfecte show voor uw komende feest of event. Let u vooral goed op, want niets is wat het lijkt!
.
THEATER LIVESHOW!
Deze unieke show kan ook geboekt worden in grote theaterzalen met een speeltijd van 2 x 45 minuten (of korter). Zeer aanbevolen voor grote groepen!

MOGELIJKHEDEN:
Theatershow / Dinnershow / Centrale Act / Energizer
Congressen / Seminars / Beurzen / Lezingen / Spreker
 Bedrijfsfeesten / Bruiloften / Gala’s etc.
Aantal personen: max 1500
Keuze duur: 20 / 30 / 40 / 60 / 90 minuten

📞 TEL: 06 27 511 223

DEMO VIDEO

SUPER BEDANKT, ERG GENOTEN!!

★★★★★

Hoi Steve, we willen je nog heel erg bedanken voor je optreden op onze bruiloft! De gasten hebben er erg van genoten (m.n het draadje en stokje vastzittend in een jasje hebben we vaak terug gehoord ;-)!).”
Bruiloft Robert & Ilse

INSPIREREND & PRIKKELENDE SHOW!

★★★★★

Beste Steve, In de wandelgangen was de gehele dag en zeer zeker na afloop te horen dat dit de beste Veiligheidsdag ooit was. Een belangrijke, mogelijk de meest belangrijke bijdrage, was jouw stimulerende, prikkelende en tot nadenken stemmende bijdrage. Jouw invalshoeken en jouw effort heeft dan ook het door ons gehoopte effect bereikt.
Apply Group B.V.

WE VONDEN HET GEWELDIG!!

★★★★★

Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!”
Rabobank

MET STEVE WEET JE WAT JE KRIJGT!

★★★★★

Vader : Hoe krijg je 15 studenten op een feest stil : Steve uitnodigen. Wederom een fantastisch optreden ! Zoon : Flabbergasted van begin tot einde. Steve betrekt het hele publiek er bij ; magische magie !
Martin en Thijs Mullens

GEWELDIG GENOTEN, TOP STEVE!

★★★★★

Het optreden van Steve was geweldig onze gasten en wij hebben genoten. Top Steve.”
Peter en micky klaassen

STEVE ZORGDE VOOR HET GOUDEN RANDJE

★★★★★

Wij hebben Steve gevraagd bij de opening van onze winkel. Dankzij zijn optreden kreeg de avond zijn allure, de gasten hebben het nog over zijn onverklaarbare trucs. bedankt Steve!”
KKEC kunst kaarten en cadeaus

FEESTELIJK SUCCES!

★★★★★

Feestelijk optreden van goochelaar mr. Carlin tijdens het prachtige Sterrengala Haarlem 2016 in de Philharmonie in Haarlem. Professioneel, communicatief en flexibel, sfeer goed aanvoelend en een ware toevoeging. Winny Schreurs,
WMX Events & Communications

KON NIET BETER!

★★★★★

Voor ons jaarlijkse teamuitje zoeken we altijd naar iets bijzonder. Steve was een schot in de roos. 30 dames hebben hun ogen uitgekeken, zich van de ene verbazing in de andere gestort, het uit gegild,gelachten en bovenal ontzettend genoten. Steve; het kon niet beter. Heel hartelijk dank!

MaiCa dentistry & Dental4Kids

FANTASTISCHE SHOW!

★★★★★

Beste Steve, ook mede dankzij jou is het voor ons een geweldig en onvergetelijk feest geworden afgelopen zaterdag 6 augustus. Hartelijk bedankt! Iedereen vond het ontzettend leuk, knap en mysterieus wat je deed. We hebben veel over jou en je kunsten nagepraat. En intussen ook heel veel leuke reacties gehad. Nogmaals veel dank! Wie weet tot ziens. Veel succes met je carrière!
An & Gonny Damminga

Mind-Reading acts tijdens liveshow:

Gave show boeken? Bekijk Zauberer & Zauberkünstler en  Zaubershow Hannover.

Als het gaat om goochelaars bent u bij Steve Carlin aan het juiste adres!