STAGE LIVESHOW

MAGIC ﹘ ILLUSIES ﹘ MINDREADING ﹘ ZAKKENROLLEN ﹘ HYPNOSE

DE ULTIEME LIVESHOW – Steve Carlin is te boeken met zijn sensationele liveshow waarbij het publiek in complete verbazing wordt gebracht. De show is interactief, energiek, wonderlijk en van het hoogste niveau! Verbluffende trucs, bizarre illusies en sterke breinexperimenten wisselen elkaar af. Deze meester mentalist leest de gedachten en beïnvloedt het gedrag en keuzes van zijn publiek. Hij gebruikt daarvoor diverse technieken zoals magic, psychologie, NLP, hypnose, afleiding en vingervlugheid. Met Steve haal je een professional in huis. Uw gasten zullen nog napraten over een onvergetelijke magische ervaring. Perfect voor grote zalen!
 

CUSTOMIZED SHOW

(Show op maat)

UW BOODSCHAP / THEMA VERWERKEN IN DE SHOW

Tijdens een brainstormsessie kunnen de mogelijkheden en wensen worden besproken voor het samenstellen van een op maat gemaakte show. Steve heeft velen jaren ervaring in het samenwerken met bedrijven om het event tot een zo groot mogelijk succes te maken. Met een customized show kunt u een boodschap met grote impact overbrengen op uw medewerkers of klanten!

POPULAIRE THEMA’s

Focus – Beïnvloeding – Afleiding – Mindset voor succes.

Schermafbeelding 2016-10-05 om 22.26.21
20231026_160106

Dé Sensatie op Social Media

+ 1 Miljoen Volgers

INSTA Logo
tiktok logo2
youtube logo2

HOOG BEOORDEELD: 5/5 REVIEWS ★★★★★

FANTASTISCHE SHOW!

★★★★★

Beste Steve, ook mede dankzij jou is het voor ons een geweldig en onvergetelijk feest geworden afgelopen zaterdag 6 augustus. Hartelijk bedankt! Iedereen vond het ontzettend leuk, knap en mysterieus wat je deed. We hebben veel over jou en je kunsten nagepraat. En intussen ook heel veel leuke reacties gehad. Nogmaals veel dank! Wie weet tot ziens. Veel succes met je carrière!
An & Gonny Damminga

INSPIREREND & PRIKKELENDE SHOW!

★★★★★

Beste Steve, In de wandelgangen was de gehele dag en zeer zeker na afloop te horen dat dit de beste Veiligheidsdag ooit was. Een belangrijke, mogelijk de meest belangrijke bijdrage, was jouw stimulerende, prikkelende en tot nadenken stemmende bijdrage. Jouw invalshoeken en jouw effort heeft dan ook het door ons gehoopte effect bereikt.
Apply Group B.V.

WE VONDEN HET GEWELDIG!!

★★★★★

Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!”
Rabobank

MET STEVE WEET JE WAT JE KRIJGT!

★★★★★

Hoe krijg je 15 studenten op een feest stil : Steve uitnodigen. Wederom een fantastisch optreden ! Zoon : Flabbergasted van begin tot einde. Steve betrekt het hele publiek er bij ; magische magie !
Martin en Thijs Mullens

GEWELDIG GENOTEN, TOP STEVE!

★★★★★

Het optreden van Steve was geweldig onze gasten en wij hebben genoten. Top Steve.”
Peter en micky klaassen

STEVE ZORGDE VOOR HET GOUDEN RANDJE

★★★★★

Wij hebben Steve gevraagd bij de opening van onze winkel. Dankzij zijn optreden kreeg de avond zijn allure, de gasten hebben het nog over zijn onverklaarbare trucs. bedankt Steve!”
KKEC kunst kaarten en cadeaus

FEESTELIJK SUCCES!

★★★★★

Feestelijk optreden van goochelaar mr. Carlin tijdens het prachtige Sterrengala Haarlem 2016 in de Philharmonie in Haarlem. Professioneel, communicatief en flexibel, sfeer goed aanvoelend en een ware toevoeging. Winny Schreurs,
WMX Events & Communications

KON NIET BETER!

★★★★★

Voor ons jaarlijkse teamuitje zoeken we altijd naar iets bijzonder. Steve was een schot in de roos. 30 dames hebben hun ogen uitgekeken, zich van de ene verbazing in de andere gestort, het uit gegild,gelachten en bovenal ontzettend genoten. Steve; het kon niet beter. Heel hartelijk dank!

MaiCa dentistry & Dental4Kids

SUPER BEDANKT, ERG GENOTEN!!

★★★★★

Hoi Steve, we willen je nog heel erg bedanken voor je optreden op onze bruiloft! De gasten hebben er erg van genoten (m.n het draadje en stokje vastzittend in een jasje hebben we vaak terug gehoord ;-)!).”
Bruiloft Robert & Ilse