Goochelaar 2018 front9
Goochelaar 2018 def2
Mindreader6
Goochelaar 2018 front10
Goochelaar 2018 front12
Goochelaar 2018 front11

Magic & Mind-Reading show

Bent u op zoek naar een podium show of centrale groeps act?
.
Illusionist Steve Carlin neemt in deze show zijn publiek mee in een wereld van magic, psychologische illusies en mind-reading.
Bent u makkelijk te beïnvloeden? Zijn uw gedachten te lezen? En lukt het u een geheim te bewaren? Niet is wat het lijkt bij deze meester illusionist.
.
Deze interactieve show biedt een unieke mix van gedachten lezen, mentale illusies, goochel trucs, zakkenrollen, afleiding, lichaamstaal en vingervlugheid. Steve weet zijn publiek telkens op het verkeerde been te zetten en zal bij elke act een aantal toeschouwers uit het publiek naar voren vragen. Steve Carlin is niet alleen een ervaren goochelaar, hij is ook mind-reader en een van Nederlands snelste zakkenroller.
De show wordt veel geboekt tijdens bedrijfsfeesten, congressen, gala’s, theater, dinner shows, familie feesten en bruiloften. Perfect als energyzer, intermezzo en openings act. Uw gasten zullen nog lang napraten wanneer ze Steve live hebben gezien!
 .
Aantal personen: max 500
Duur: 20 / 30 / 40 minuten

📞 TEL: 06 27 511 223

Acts tijdens de podium show:

Geweldig genoten, Top Steve!

★★★★★
5 5 1
Het optreden van Steve was geweldig onze gasten en wij hebben genoten. Top Steve.

Steve zorgde voor het gouden randje

★★★★★
5 5 1
Wij hebben Steve gevraagd bij de opening van onze winkel. Dankzij zijn optreden kreeg de avond zijn allure, de gasten hebben het nog over zijn onverklaarbare trucs. bedankt Steve!

Wow, onder de indruk!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, Bedankt voor je show als goochelaar vrijdag op onze Nieuwjaarsreceptie! We waren allen onder de indruk, je hebt dat zeer goed gedaan!! Nogmaals bedankt! Wie weet tot op een volgende editie. Met vriendelijke groeten, Cordialement, Best regards, Céline De Vroey

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Wij waren erg tevreden over het optreden van goochelaar Steve Carlin. Het publiek heeft genoten van zijn trucs. Steve zelf was een aardig, makkelijk benaderbaar persoon. Ook de samenwerking met Cabaretmatch is goed verlopen. Kortom TOP Goochelaar!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Voor ons crewfeest hadden we goochelaar Steve ingehuurd, wat een geweldige show! Iedereen heeft er van genoten! Nogmaals bedankt Steve en hopelijk tot een volgende keer. Mvg het team van BAS Ballonvaarten.

Zeer positief ontvangen!

★★★★★
5 5 1
Je optreden afgelopen zaterdag bij TNO is zeer goed ontvangen. Kinderen en ouders waren bijzonder onder de indruk van je optreden. Diverse kaartjes van je kunnen uitdelen. Wie weet zien we je weer terug in 2018! We raden deze goochelaar van harte aan!

Verbijsterend Goed!

★★★★★
5 5 1
Verbijsterend optreden op gezellig verjaardagsfeest, waar mensen nog lang over na praten. Verwondering, spanning en sensatie ....wat een top optreden!

Super Optreden!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een super avond gehad mede dankzij het geweldige optreden van goochelaar Steve. Waanzinnig wat deze man allemaal kan! Hier zal nog lang over nagepraat worden onder de collega's.

Top show!

★★★★★
5 5 1
Goochelaar Steve is echt een entertainer en je gaat vol verbazing en ongeloof naar huis! Voor elke gelegenheid goed in te zetten.

Podiumshow Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 44 reviews
5 1

Gave show boeken? Bekijk Zauberer & Zauberkünstler en  Zaubershow Hannover.

Als het gaat om goochelaars bent u bij Steve Carlin aan het juiste adres!