Schrijf hier een review!

Naam/ Bedrijfsnaam
Titel
Geef uw beoordeling:
Wat vond u van het optreden?

+3250 Klanten gingen u voor!

Gemiddelde klanten beoordeling:

Gebaseerd op 327 Reviews: ★★★★★ Uitstekend!

SUPER BEDANKT, ERG GENOTEN!!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, we willen je nog heel erg bedanken voor je optreden op onze bruiloft! De gasten hebben er erg van genoten (m.n het draadje en stokje vastzittend in een jasje hebben we vaak terug gehoord ;-)!).

Inspirerend & Prikkelende show!

★★★★★
5 5 1
Beste Steve, In de wandelgangen was de gehele dag en zeer zeker na afloop te horen dat dit de beste Veiligheidsdag ooit was. Een belangrijke, mogelijk de meest belangrijke bijdrage, was jouw stimulerende, prikkelende en tot nadenken stemmende bijdrage. Wij hebben jouw invalshoeken en woorden in vele varianten van de bezoekers mogen terug horen. Voor ons impliceert dit dat jij iets losgemaakt hebt. Jouw effort heeft dan ook het door ons gehoopte effect bereikt. Namens alle medewerkers van Apply nogmaals meer dan onze hartelijk dank.

We vonden het geweldig!!

★★★★★
5 5 1
Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!

Met Steve weet je wat je krijgt !

★★★★★
5 5 1
Vader : Hoe krijg je 15 studenten op een feest stil : Steve uitnodigen. Wederom een fantastisch optreden ! Zoon : Flabbergasted van begin tot einde. Steve betrekt het hele publiek er bij ; magische magie !

Geweldig genoten, Top Steve!

★★★★★
5 5 1
Het optreden van Steve was geweldig onze gasten en wij hebben genoten. Top Steve.

Steve zorgde voor het gouden randje

★★★★★
5 5 1
Wij hebben Steve gevraagd bij de opening van onze winkel. Dankzij zijn optreden kreeg de avond zijn allure, de gasten hebben het nog over zijn onverklaarbare trucs. bedankt Steve!

Wow, onder de indruk!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, Bedankt voor je show als goochelaar vrijdag op onze Nieuwjaarsreceptie! We waren allen onder de indruk, je hebt dat zeer goed gedaan!! Nogmaals bedankt! Wie weet tot op een volgende editie. Met vriendelijke groeten, Cordialement, Best regards, Céline De Vroey

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Wij waren erg tevreden over het optreden van goochelaar Steve Carlin. Het publiek heeft genoten van zijn trucs. Steve zelf was een aardig, makkelijk benaderbaar persoon. Ook de samenwerking met Cabaretmatch is goed verlopen. Kortom TOP Goochelaar!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Voor ons crewfeest hadden we goochelaar Steve ingehuurd, wat een geweldige show! Iedereen heeft er van genoten! Nogmaals bedankt Steve en hopelijk tot een volgende keer. Mvg het team van BAS Ballonvaarten.

Zeer positief ontvangen!

★★★★★
5 5 1
Je optreden afgelopen zaterdag bij TNO is zeer goed ontvangen. Kinderen en ouders waren bijzonder onder de indruk van je optreden. Diverse kaartjes van je kunnen uitdelen. Wie weet zien we je weer terug in 2018! We raden deze goochelaar van harte aan!

Verbijsterend Goed!

★★★★★
5 5 1
Verbijsterend optreden op gezellig verjaardagsfeest, waar mensen nog lang over na praten. Verwondering, spanning en sensatie ....wat een top optreden!

Super Optreden!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een super avond gehad mede dankzij het geweldige optreden van goochelaar Steve. Waanzinnig wat deze man allemaal kan! Hier zal nog lang over nagepraat worden onder de collega's.

Top show!

★★★★★
5 5 1
Goochelaar Steve is echt een entertainer en je gaat vol verbazing en ongeloof naar huis! Voor elke gelegenheid goed in te zetten.

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Wat een bijzonder optreden van goochelaar Steve; van alles verdwijnt en je hebt geen idee hoe hij het doet! Hij voelt de sfeer en setting heel goed aan. Wij hebben genoten. Bedankt!

Magisch feest

★★★★★
5 5 1
Het optreden van goochelaar Steve heeft ons feest tot een onvergetelijke dag gemaakt. Alle aanwezigen zullen nog lang vol verbazing napraten over wat goochelaar Steve ons heeft laten zien. Bedankt Steve!

Feestelijk succes!

★★★★★
5 5 1
Feestelijk optreden van goochelaar mr. Carlin tijdens het prachtige Sterrengala Haarlem 2016 in de Philharmonie in Haarlem. Professioneel, communicatief en flexibel, sfeer goed aanvoelend en een ware toevoeging. Winny Schreurs,

Fantastische avond!

★★★★★
5 5 1
Hoi goochelaar Steve, We hebben mede door jou een fantastische avond gehad, het / je was Top! Nogmaals dank je wel!! Groet, André van Huisstede

Complete Verbazing!

★★★★★
5 5 1
Goochelaar Steve neemt de hele zaal mee in zijn optreden. Ik was het 'slachtoffer'; compleet verbaasd hoe Steve de juiste kaarten tevoorschijn haalde, maar nog een stuk verbaasder toen hij zowel mijn sleutels als horloge uit zijn zak haalde. Ik zou Goochelaar Steve iedereen aanraden!

Een Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Goochelaar Steve heeft bij ons opgetreden op een beurs en een bedrijfsfeestje, in beide gevallen een groot succes! Op de beursvloer trok hij de aandacht van vele mensen die verbaasd werden door zijn kunsten. Op het bedrijfsfeest liet hij wederom monden open vallen van verbazing. Een aanrader!

Toppertje!

★★★★★
5 5 1
Vlugge vogel! Goochelaar Steve was op het Sweet16 feest van Celina uit Nieuwegein en deed iedereen verbazen met zijn trucs. Men stond er bovenop en was iedere keer stom verbaast over de snelheid van Steve. Toppertje!

Zeer fascinerend!

★★★★★
5 5 1
Was zeer boeiend verrassend en fascinerend. Leuk dat collega's er nog steeds over praten. Erg leuk.

Leuk feest met Steve

★★★★★
5 5 1
Goochelaar Steve zijn aanwezigheid op ons nieuwjaarsfeest was een schot in de roos. Hij zorgde voor extra sfeer, plezier en natuurlijk verbijstering.

Geweldige talent!

★★★★★
5 5 1
Beste Goochelaar Steve Carlin, Jou optreden viel erg in de smaak, iedereen was verrast en verbaasd, vol ongeloof, want ja jij stond zo dichtbij het gebeurde onder hun “oplettende” blik en toch zagen ze het geen van allen, echt geweldig! Ze hebben inderdaad genoten, we hebben dan ook alleen maar fijne reacties gehad. Ik ben blij dat jij ook genoten hebt van onze gasten. We wensen jou een geweldig nieuw jaar, dat het aantal optreden toeneemt en jij mensen kunt blijven verbazen met je geweldige talent, het is zo verfrissend, nogmaals dank je wel.

Perfecte Surprise Act!

★★★★★
5 5 1
It's Nice to Surprise, zo vonden onze gasten ook toen zij onaangekondigd Steve aan tafel kregen. Verwonderd en vol ongeloof weer terug naar het heerlijke diner, bedankt voor de mooie avonden!

Kon niet beter!

★★★★★
5 5 1
Voor ons jaarlijkse teamuitje zoeken we altijd naar iets bijzonder. Steve was een schot in de roos. 30 dames hebben hun ogen uitgekeken, zich van de ene verbazing in de andere gestort, het uit gegild, gelachten en bovenal ontzettend genoten. Steve; het kon niet beter. Heel hartelijk dank!

Geweldige trucs!

★★★★★
5 5 1
Steve, dankjewel voor jouw optreden op onze jubileumdag. Je hebt iedereen om de tuin weten te leiden, zelfs de personen die dachten je te slim af te kunnen zijn. Geweldige trucs en een prettige benadering van je “slachtoffers”. De evenementenorganisator liet weten dat ze jouw aanwezigheid erg prettig en professioneel vonden. Je had je zaken netjes orde. Dankjewel voor je komst, wij zullen je van harte aanbevelen. Suzanne Barth Bedrijven.

Fantastische show!

★★★★☆
4 5 1
Beste Steve, ook mede dankzij jou is het voor ons een geweldig en onvergetelijk feest geworden afgelopen zaterdag 6 augustus. Hartelijk bedankt! Iedereen vond het ontzettend leuk, knap en mysterieus wat je deed. We hebben veel over jou en je kunsten nagepraat. En intussen ook heel veel leuke reacties gehad. Nogmaals veel dank! Wie weet tot ziens. Veel succes met je carrière!

Very very good!

★★★★★
5 5 1
Steve was as great as I imagined him to be. Everyone was bamboozled. Even our CFO could not believe his eyes hahaha..They were supposed to only stay for that part, but then decided to enjoy starter and main course with us last minute as well. But just to repeat myself, Steve is very very very good!

Steve was top!

★★★★★
5 5 1
Steve was top! Netjes op tijd en echt een goede aanvulling op het programma!

Onvergetelijk!

★★★★★
5 5 1
Beste Steve, bedankt voor het optreden van 26 november. Mede dankzij jou is het een onvergetelijk Sinterklaas geworden voor de kinderen. Groeten Manuela Ranalli, Clondalkin Vaassen

Fijne samenwerking

★★★★★
5 5 1
Beste Steve, namens ons hele team willen wij jou bedanken voor het fantastische optredens tijdens ons feest! Iedereen heeft enorm genoten. Ook de samenwerking was erg fijn!

Aangenaam verrast!

★★★★☆
4 5 1
Ik wou je nog even bedanken voor jouw aanwezigheid op ons feest. Wij waren allemaal zeer aangenaam verrast. Je bent een goochelaar uit de duizend ! Hoe krijg je het toch allemaal voor mekaar ? Echt indrukwekkend! Mijn man, die bij Continental in Mechelen werkt, heeft alvast jouw kaartje afgegeven aan iemand van de personeelsdienst. Misschien hoor je nog van hen. Wij zullen zo snel mogelijk het verschuldigde bedrag aan jou overmaken. Nogmaals bedankt voor de fijne avond.

Perfecte acts!

★★★★★
5 5 1
Dank voor de fantastische invulling op het trouwfeest van mijn zoon Edwin en schoondochter Laura, afgelopen zaterdag avond. Het was helemaal volgens verwachting. Iedereen was verbaasd over jouw kunsten en meerdere malen was het zeer amusant mede door het zakkenrollen, waarvan ik zelf ook het “slachtoffer” was. Je bent een perfecte combinatie om van een feest een succes te maken. Dank voor je optreden op deze onvergetelijk avond.

Nogmaals dank!

★★★★☆
4 5 1
Nogmaals hartelijk dank voor je optree op mijn feest afgelopen vrijdag! Ik heb veel goede verhalen gehoord over je. De mensen hebben genoten van je!

Uniek feestje was het

★★★★★
5 5 1
Net als dat jij mij en mijn collega’s toendertijds hebt weten te verbazen, spraken veel van mijn gasten vandaag ook met plezier en verbazing over jouw optreden. Het is een mooie, unieke verjaardagsfeest die mij en mijn gasten nog lang zullen bijblijven. Heel erg bedankt voor jouw komst en geweldige optreden en wie weet tot ziens! Het bedrag is zojuist overgemaakt. Met vriendelijke groet, Maria Voorn

Enorm genoten

★★★★★
5 5 1
Hi Steve, ik wilde je nog bedanken voor het goochel optreden! Iedereen vond het geweldig, dat zag je wel. Mijn zus vond het ook prachtig. De kinderen hebben ook genoten. Je hebt ze er erg goed bij betrokken. De rest van de familie was ook onder de indruk. Knap allemaal! Nogmaals dank ook dat je ons tegemoet kwam. Succes met alles! Met vriendelijke groet, Arwin van Meggelen

Groot Succes

★★★★☆
4 5 1
Hoi Steve, vooraf wisten we niet goed wat we ervan moesten verwachten en of iedereen het leuk zou vinden. Het was een groot succes! Het is er nog de hele dag over gegaan en zelfs ’s morgens bij het opruimen ging het nergens anders over. Iedereen was heel erg onder de indruk en zelfs mijn oom ( waar je de horloge van pikte) die normaal alles onzin vind en heel erg nuchter raakte er niet over uitgepraat. Heel erg bedankt voor de leuke middag!! Het ga je goed. Groetjes Vincent en Lenny

Indrukwekkend!

★★★★★
5 5 1
Hallo Steve, ik wilde nog even terug komen op jouw optreden van afgelopen 14-08-2014 in kasteel van Rhoon. De reactie’s achteraf waren nog beter en mooier je hebt een enorme indruk achter gelaten hiervoor nog 1 x onze hartelijke dank ook namens het bruidspaar Don en Charlotte-Louise nogmaals indrukwekkend geweldig en hoe doet hij dat toch?Dus geweldig gedaan mede door je optreden is het een geweldig feest geworden nogmaals bedankt. Ceremoniemeester Marja Verbunt.

Ademloos!

★★★★★
5 5 1
Beste Steve, Wij hebben genoten afgelopen vrijdag van je voorstelling. Wij sloten onze themaweek af met een sprookjesfeest en jouw show paste daar prima in. Ademloos hebben de kinderen en ook hun juffen en ouders gekeken hoe je een tafel liet dansen, 3 touwtjes steeds van lengte deed veranderen, een schaaltje snoepjes in een ketting omtoverde en nog veel meer. Steeds hoorde je verbaasde kinderen ooh en aah uitroepen. Onze complimenten! (en ook nog prijsvriendelijk J) Vriendelijke groet, Van de kinderen en juffen van de kleuterbouw op de Archipel in Almere

Hartelijk bedankt!

★★★★☆
4 5 1
Beste Steve Carlin, nogmaals hartelijk dank voor je fantastische optreden. Ongelooflijk wat je allemaal doet! We snappen er nog steeds niets van haha. Groeten! Emmy Barends

Geweldige show

★★★★★
5 5 1
Beste Steve, via deze weg nog een bedankje voor jou geweldige show! Zowel de kinderen als de volwassenen hebben een erorm leuke middag gehad. Mede door jou bijdrage als entertainer was de familiedag een groot succes! We zullen je volgen on Facebook en veel succes met je optredens! Vriendelijk groet Toos en Jerry Barendracht

Veel leuke reacties!

★★★★☆
4 5 1
Hallo Steve, proficiat met je vaardigheden. Hartelijk dank voor het optreden! Erg genoten, veel leuke reactie achteraf gekregen. Vriendelijke groet Bert Knevel

Bijzonder optreden!

★★★★☆
4 5 1
Een echte entertainer! Professioneel, alles volgens verwachting en keurig op tijd. Steve heeft goed meegedacht met ons evenement. Ik kan hem zeker aanraden en dat zullen we hier op kantoor ook zeker doen! Succes en zeker tot ziens! Vr. Groet Elma Raksol

Bedankt!

★★★★★
5 5 1
Goedemiddag Steve, Ik wilde je nog even laten weten dat we het fantastisch vonden wat je allemaal gedaan hebt. Wat een show!! Ik zal je zeker aanbevelen. Succes met je optredens! M.v.g. Gerard Nijssen

Aanrader!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, hierbij nog even een mailtje om je te bedanken voor een super avond! Je hebt mij en de rest van het team goed vermaakt. Ongelooflijk! Veel succes! groetjes Marie

Ongelooflijk wat je doet

★★★★★
5 5 1
Wij willen hierbij laten weten dat het optreden een groot succes was! Bedankt voor uw goede inzet en denkwerk voor het promoten van ons bedrijf. Onze klanten hebben een fantastische dag gehad mede dankzij u. Wie weet tot snel! vriendelijke groet Joyce Hendriks afdeling Marketing.

Super leuk!

★★★★★
5 5 1
Hoi die Steve, bedankt voor de geweldige optreden. Het was een perfect indeling van onze avond op deze manier. Iedereen heeft enorm genoten! We hebben je website allemaal al bekeken haha..Namens alle collega’s bedankt voor de show! Je hebt het erg leuk gedaan! we zullen je onthouden voor de andere vestigingen, groetjes Ank van de Berg.