Zakkenrollen lezing
Zakkenroller op podium
Goochelaar rolt stropdas

Professioneel Zakkenroller

Een meester in afleiding! 

Steve Carlin wordt gezien als een van de snelste professionele zakkenrollers van Nederland! Hij is een meester is de kunst van het afleiden en manipuleren. Hij rolt horloges, stropdassen, riemen, portemonnees, mobieltjes, sleutels, geld, pennen en brillen. Uiteraard geeft Steve de spullen weer direct terug!

 

PODIUM ACT / ENERGIZER

De zakkenrol act kan dienen als podium act met entertainment als doel. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, congressen en beurzen. De act dient perfect als intermezzo, om uw gasten even helemaal wakker te schudden. Zodat ze daarna weer fris en vol energie informatie op kunnen nemen tijdens de lezingen.

 

RONDLOPENDE ZAKKENROLLER

Als komisch zakkenroller loopt Steve rond op uw feest om mensen op grappige wijze te rollen van hun spullen. Uiteraard worden de spullen weer direct teruggeven.

 

ZAKKENVULLER – UW VISITEKAARTJES ONGEZIEN IN ZAKKEN STOPPEN

Steve kan uw visitekaartje / boodschap ongezien in de zakken van de mensen stoppen zonder dat ze het door hebben! Ze komen het kaartje dan later tegen (bijvoorbeeld thuis) en zullen met een glimlach terugdenken aan uw event of bedrijf!

 

LEZING: Demonstraties / Advies / Preventie

Als spreker geeft Steve Carlin tips & advies aan zijn publiek over het zakkenrollen.

  • Hoe kunt u voorkomen dat u zelf het slachtoffer wordt van zakkenrollers op straat?
  • Hoe gaan de echte dieven te werk?
  • Demonstratie zakkenrollerij!

📞 TEL: 06 27 511 223

SUPER BEDANKT, ERG GENOTEN!!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, we willen je nog heel erg bedanken voor je optreden op onze bruiloft! De gasten hebben er erg van genoten (m.n het draadje en stokje vastzittend in een jasje hebben we vaak terug gehoord ;-)!).

Inspirerend & Prikkelende show!

★★★★★
5 5 1
Beste Steve, In de wandelgangen was de gehele dag en zeer zeker na afloop te horen dat dit de beste Veiligheidsdag ooit was. Een belangrijke, mogelijk de meest belangrijke bijdrage, was jouw stimulerende, prikkelende en tot nadenken stemmende bijdrage. Wij hebben jouw invalshoeken en woorden in vele varianten van de bezoekers mogen terug horen. Voor ons impliceert dit dat jij iets losgemaakt hebt. Jouw effort heeft dan ook het door ons gehoopte effect bereikt. Namens alle medewerkers van Apply nogmaals meer dan onze hartelijk dank.

We vonden het geweldig!!

★★★★★
5 5 1
Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!

Met Steve weet je wat je krijgt !

★★★★★
5 5 1
Vader : Hoe krijg je 15 studenten op een feest stil : Steve uitnodigen. Wederom een fantastisch optreden ! Zoon : Flabbergasted van begin tot einde. Steve betrekt het hele publiek er bij ; magische magie !

Geweldig genoten, Top Steve!

★★★★★
5 5 1
Het optreden van Steve was geweldig onze gasten en wij hebben genoten. Top Steve.

Steve zorgde voor het gouden randje

★★★★★
5 5 1
Wij hebben Steve gevraagd bij de opening van onze winkel. Dankzij zijn optreden kreeg de avond zijn allure, de gasten hebben het nog over zijn onverklaarbare trucs. bedankt Steve!

Wow, onder de indruk!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, Bedankt voor je show als goochelaar vrijdag op onze Nieuwjaarsreceptie! We waren allen onder de indruk, je hebt dat zeer goed gedaan!! Nogmaals bedankt! Wie weet tot op een volgende editie. Met vriendelijke groeten, Cordialement, Best regards, Céline De Vroey

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Wij waren erg tevreden over het optreden van goochelaar Steve Carlin. Het publiek heeft genoten van zijn trucs. Steve zelf was een aardig, makkelijk benaderbaar persoon. Ook de samenwerking met Cabaretmatch is goed verlopen. Kortom TOP Goochelaar!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Voor ons crewfeest hadden we goochelaar Steve ingehuurd, wat een geweldige show! Iedereen heeft er van genoten! Nogmaals bedankt Steve en hopelijk tot een volgende keer. Mvg het team van BAS Ballonvaarten.
Meest gestelde vragen:

.

Extra info over Zakkenroller Steve Carlin

.

Waar kan zakkenroller Steve Carlin ingezet worden?

Een zakkenroller als Steve Carlin kan geboekt worden voor verschillende doeleinden. Alleereerst kan het zakkenrollen dienen als komsiche act. Hierbij loopt Steve tussen de mensen rond tijdens een feest of event. Deze zakkenroller weet dan persoonlijke item te rollen van de mensen zonder dat ze het doorhebben. UIteraard worden de spullen door de zakkenroller daarna weer direct teruggegeven. Naast een vermakelijke act kan het zakkenroller op een andere manier geboekt worden. Zo gebruikt Steve regelmatig zijn roltechnieken om mensen te advieseren over het voorkomen van zakkenrollerij. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens een project over veiligheid op straat. Steve is ook gevraagd om demonstraties te geven over hoe hij als zakkenroller te werk gaa wanneer het gaat om afleiding en manipulatie. Steve laat dan korte demonstraties zijn hoe het zakkenrollen in zn werk gaat.

Welke spullen kunnen gerolt worden door de zakkenroller?

Zakkenroller Steve Carlin blijft keihard trainen om de meest onmogelijke voorwerpen te rollen. Op dit moment is het Steve gelukt om horloges, portomonnees, mobieltjes, sleutels, stropdassen en andere persoonlijke voorwerpen zoals een kam, agenda, sjaals etc.. Zakkenroller Steve Carlin inprovisserd altijd terplaatse. Het begint bij het scannen van de mogelijkheden. Hebben de mensen een horloge om, telefoon bij zich, of een stropdas om. Vervolgens begint de zakkenroller met het proces van afleiding en vliegensvlug is het item gerolt.

 .

Zakkenroller als komsiche act, hoe gaat dat in zn werk?

U kunt zakkenroller Steve Carlin inzetten als komisch zakkenroller die in de zaal rond loopt tijdens een feest, borrel, of beurs event. Tijdens een praatje of een goocheltruc is de toeschouwer zo afgeleidt dat hij of zij niet in de gaten zal hebben dat ondertussen de spullen gerolt worden. De mensen erom heen die meekijken kunnen genieten, want die zullen zien hoe Steve de items weet te rollen. De toeschouwer heeft niets door en komt er pas aan het einde van de truc achter. In complete verbazing ontvangt  de toeschouwer de spullen natuurlijk weer eerlijlk terug.

 .

Het echte zakkenrollerij komt steeds vaker voor

U zult inmiddels begrijpen dat Steve Carlin het zakkenrollen alleen als komische act gebruikt met entertainment als doel. Helaas komt het echte zakkenrollen steeds vaker voor als we het hebben over het berovingen op straat. Vooral in de grote steden is het aantal berovingen nog steeds heel hoog. Iedereen kent wel iemand of is zelf weleens bestolen. Vaak heeft u het op het moment zelf niet eens door, maar komt u er later achter als de dief er al lang vandoor is. Het zakkenrollen bestaat als eeuwen is wordt door vooral de echte zakkenroller gezien als een kunst waar heel veel oefening en lef voor nodig is.

.

Hoe kan zakkenroller Steve Carlin geboekt worden?

U kunt gemakkelijk en snel een optie plaatsen voor een optreden voor zakkenroller Steve Carlin. Geef dan meteen even een datum, plaats en tijden aan. Dit kunt u doen met het contact formulier.

Zakkenroller Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 47 reviews
5 1

.