Goochelaar Huren op feest?

 

U geeft een feest en zoek een leuke invulling van de avond? Heeft u er wel eens aan gedacht om een goochelaar te huren? in dit artikel leest u waarom het inhuren van een professionele goochelaar een goed idee is!

Misschien heeft u het wel eens meegemaakt? Een goochelaar die een paar uur in de zaal rond loopt tussen de mensen. Soms aan tafel, soms gewoon staand met een groepje mensen om de goochelaar heen. Hij is de entertainer die de mensen verbaasd en vermaakt. Want dat is wat een goochelaar doet. D.m.v. bijzondere magische trucs weet hij de gasten op uw feesten te entertainen.

 

Als u besluit een goochelaar te huren wat zijn dan de mogelijkheden?

U bent terecht gekomen op de website van Steve Carlin. Een zeer professionele goochelaar die van goochelen zijn werk heeft kunnen maken. Steve Carlin is breed inzetbaar en heeft voor elke leeftijd en elk soort feest een passende act. Dit zijn de actie u kunt boeken;

  • Rondlopend goochelen aan tafel/ door de zaal
  • Podium acts (zowel voor jong en oud)
  • Beurs goochelen
  • Workshop Goochelen

 

Tafelgoochelaar hurenschermafbeelding-2016-12-26-om-13-57-56

Steve Carlin als tafelgoochelaar inzetten in bij eigenlijke feest een ideale act. Hij loopt rond en is onderdeel van de mensen. De band kan gewoon doorspelen en het feest kan doorgaan. Want Steve zoekt de mensen zelf op. Hij laat op die manier kleine groepjes zijn magic acts zien. Per groepje is hij 5-10 minuten bezig. En zo loopt hij de de hele zaal door. De act zijn werkelijk onbegrijpbaar. En uw gasten zullen een onvergetelijk moment ervaren wanneer ze Steve live hebben meegemaakt.

 

Goochelaar op het podium huren

Voor de kinderen kan Steve Carlin een spectaculaire magic show bieden. Deze show geeft Steve door het hele land op basisscholen, bedrijfsfeesten en straatfeesten. Tijdens de show komen de meest wonderlijke illusies voorbij. Veel interactie met de kinderen een een mooi magisch decor om de juiste sfeer neer te zetten.

Schermafbeelding 2017-01-26 om 11.53.32Voor de volwassenen biedt Steve Carlin een Magic en Mind-Reading show. De naam zegt het al; een combinatie van veel magie, maar ook onbegrijpelijke mind tricks. Het mind-reading van Steve Carlin brengt de mensen in totale verwarring. Hoe is het mogelijk om iemand gedachten te lezen en keuzes te voorspellen? U ziet het allemaal gebeuren tijdens de volwassenen show van Steve Carlin. Een top idee om deze goochelaar te huren tijdens grote evenementen!

 

 

 

Beurs goochelaar huren Schermafbeelding 2015-11-13 om 19.05.37

Staat u dit jaar weer met uw organisatie op een van de vele beurzen? Dan weet u hoe lastig het kan zijn om weer iets origineels te verzinnen op uw stand. Daarom is een goochelaar huren op uw stand een top idee! Beurs goochelaar Steve Carlin heeft veel ervaring in het optreden op beurzen. Hij weet precies hoe hij de aandacht van de mensen kan krijgen en vasthouden. Hierdoor zorgt hij ervoor dat uw stand in meer in de belangstelling staat en er meer mensen op uw stand aanwezig zijn. U kunt ook samen met Steve carlin kijken of er een leuke link te bedenken is tussen uw organisatie en de goochel trucs. Dat geeft altijd net iets extra’s.

 

Workshop goochelen huren

Tenslotte is er ook nog de mogelijkheid om zelf te leren goochelen in de vorm van een workshop. Of het nu gaat om een team uitje, familie feestje of privé les. Steve Carlin kan in elke vorm en eigenlijk op elke locatie een gave workshop aanbieden. In deze workshop geeft hij u een kijkje in de wereld van de magie. Hij geef uitleg over afleiding, beïnvloeding en vingervlugheid. Er worden geheimen gedeeld met de groep en na afloop kunt u zelf een aantal leuke trucs die u de volgende dag bij vrienden en collega’s kunt demonstreren.

 

Conclusie

Een goochelaar huren is een origineel idee voor feesten en evenementen. Zorg er wel altijd voor dat u kiest voor professionele goochelaars huurt. Dan weet u zeker dat u voor kwaliteit gaat! Op de site van Steve Carlin vindt u vele mogelijkheden qua shows. In de biografie van Steve Carlin lees u meer over de goochelaar zelf en zijn achtergrond. Kijk ook vooral eens naar de vele video’s van deze top goochelaar.

Kortom een goochelaar huren is een slimme keuze voor uw komende feest!

Geen reactie's

Geef een reactie