LEZING FOCUS

DE KRACHT VAN AANDACHT, AFLEIDING & BEÏNVLOEDING

In deze moderne digitale tijd is onze aandacht constant in gevecht met alle vormen van afleiding om ons heen. Denk aan Social Media, advertenties en banners. We kunnen ons minder goed focussen. Daarnaast heeft een verkeerde focus negatieve gevolgen voor je brein. Negatieve gedachten leiden tot onzekerheden, blokkades en angsten die je belemmeren in je doelen en dromen. Aandacht bepaalt de keuzes die we dagelijks maken en dit heeft weer gevolg op ons gedrag.

Illusionist Steve Carlin maakt juist slim gebruik van afleiding en beïnvloeding om de aandacht van het publiek te kunnen sturen en hen op het verkeerde been te zetten. Zo kan hij zijn publiek verbazen en verwonderen. Als hypnotiseur gebruikt hij de kracht van het onbewuste om met ijzersterke breintechnieken anderen te helpen hun doelen te bereiken.

In deze lezing leer je de werking van aandacht, afleiding en beïnvloeding in het brein. En ontdek je hoe makkelijk de ogen ons voor de gek houden, en het brein het ons moeilijk kan maken. Een inspirerend verhaal verpakt met interactieve mind experimenten, bijzondere illusies en belangrijke kennis over het onbewuste brein.

BREED INZETBAAR: Congressen, theater, zakelijke events..

SPEELDUUR:  30 / 45 minuten

TEL: 06 27 511 223

”WERKELIJKHEID IS EEN EIGEN PERCEPTIE”

OVER DE LEZING

 

In deze inspirerende lezing neemt Steve Carlin je mee in zijn geheime wereld van aandacht, afleiding en beïnvloeding. Deze aandachtsdief is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies. Als ervaren spreker is hij gepassioneerd om zijn kennis over het brein te delen. Hij heeft als doel anderen te motiveren en inspireren om meer succes te behalen in het leven. Wat succes voor jou dan ook mag zijn! Als hypnotiseur zal Steve zijn technieken en geheimen delen op gebied van het onbewuste brein, want daar ligt de sleutel tot succes! Op interactieve wijze maakt Steve verbinding met zijn publiek en zorgt ervoor dat hij uw publiek weet te raken, te boeien en te inspireren. Zijn presentatie is energiek, interactief en verfrissend!

Boodschap of thema verwerken in de lezing?

RECENTE ONDERWERPEN:

Kracht van beïnvloeding / Perceptie / Aandacht & Afleiding / Positief denken & Mindset / Verandering door anders te kijken / Herprogrammeer jezelf / Niets is wat het lijkt / Realiteit is een illusie / Succes is een keuze / Omgaan met tegenslagen / Nieuwsgierigheid geeft vooruitgang.

Hoe werkt aandacht in het brein?

Ontdek de werking van aandacht in het menselijk brein. Wat vertelt de psychologie hierover en hoe kun je deze kennis gebruiken op een positieve krachtige manier in je eigen leven.

Steve demonstreert een aantal psychologische experimenten. Deze worden op interactieve wijze met het publiek gedaan en zullen zorgen voor inspirerende momenten!

Ontdek de kracht van aandacht en afleiding.

Wat is aandachtsblindheid?

Aandachtsblindheid verwijst naar het fenomeen waarbij je zo gefocust bent op een bepaald aspect van je omgeving dat je andere zaken, zelfs de meeste evidente, over het hoofd kan zien.

Steve laat een aantal voorbeelden zien waarbij je zelf aandachtsblindheid gaat ervaren. Wat zegt dit over ons? Is de werkelijkheid wel wat we denken dat het is of slecht een eigen perceptie.

Ontdek de kracht van het onbewuste!

De sleutel tot succes in het leven ligt in het onbewuste brein. Steve deelt ijzersterke technieken en geheimen vanuit zijn kennis als hypnotiseur en hypnotherapeut.

Ben jij makkelijk te beinvloeden?

Steve neemt je mee in een aantal psychologische breintestjes en beïnvloeding experimenten. Je gaat ontdekken of je makkelijk te beïnvloeden bent. Misschien denk en kijk jij wel net iets anders dan de meeste mensen? Test je intuïtie en gevoel voor manipulatie. Het zal je verbazen!

Hoe behoud je focus?

Of het nu gaat om het realiseren van je dromen, of andere doelstellingen zoals meer sporten, leukere baan, meer omzet voor je onderneming. Met de kracht van aandacht behoudt je focus of wat echt belangrijk is. Maar hoe doe je dat? Steve legt zijn geheimen uit en geeft tips en trucs die je direct voor jezelf kunt inzetten.

Herprogrammeer je brein naar succes!

Dit is misschien wel de meest belangrijkste techniek die iedereen zou moeten kennen. Steve leert je een techniek om controle te krijgen over je onbewuste brein. Herprogrammeer jezelf naar succes. Op deze manier kun je al je doelen en dromen realiseren. Deze techniek is gebaseerd op de werking van het onbewuste brein. En kan op elk gebied van persoonlijke ontwikkeling worden toegepast. Alles is mogelijk!

OVER DE SPREKER

 

”A goal without a plan is only a dream” is al velen jaren het levensmotto van Steve Carlin. Deze aandachtsexpert is al ruim 20 jaar gefascineerd door principes als aandacht, afleiding, beïnvloeding, illusie en hypnose. Steve Carlin is een 100% selfmade spreker, illusionist, mindreader, zakkenroller en hypnotiseur. Zijn succesvolle carrière is gecreëerd door hoge doelen te stellen en alles op alles te zetten om deze te realiseren. Een bijna onmogelijke opgave. Maar ”het onmogelijke mogelijk maken” is nou net waar hij goed in is.

 

Steve inspireert en verwonderd. Hij is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies. Daarnaast is Steve hypnotiseur en deelt in deze lezing zijn kennis en geheimen op het gebied van breinbeïnvloeding en het onderbewuste. Hij weet zijn publiek te bereiken door zijn vlotte manier van presenteren. U kunt deze spreker boeken voor al uw congressen, feesten, beurzen en zakelijke evenementen.

 

Inmiddels heeft Steve Carlin zich omhoog gewerkt tot een van de meest geboekte illusionisten van Nederland. Hij is veel gevraagd voor televisie en heeft zelfs zijn eigen televisie programma gehad op SBS6, genaamd ”It’s A Kind Of Magic”.

 

Lees ook de biografie van Steve Carlin!

REVIEWS: UITSTEKEND!

INSPIREREND & PRIKKELENDE SHOW!

★★★★★

Beste Steve, In de wandelgangen was de gehele dag en zeer zeker na afloop te horen dat dit de beste Veiligheidsdag ooit was. Een belangrijke, mogelijk de meest belangrijke bijdrage, was jouw stimulerende, prikkelende en tot nadenken stemmende bijdrage. Jouw invalshoeken en jouw effort heeft dan ook het door ons gehoopte effect bereikt.
Apply Group B.V.

WE VONDEN HET GEWELDIG

★★★★★

Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!”
Rabobank

AANRADER

★★★★★

Goochelaar Steve heeft bij ons opgetreden op een beurs en een bedrijfsfeestje, in beide gevallen een groot succes! Op de beursvloer trok hij de aandacht van vele mensen die verbaasd werden door zijn kunsten. Op het bedrijfsfeest liet hij wederom monden open vallen van verbazing. Een aanrader!

Parentix

BIJZONDERE LEZING

★★★★★

Wij hebben een super avond gehad mede dankzij het geweldige optreden van goochelaar Steve. Waanzinnig wat deze man allemaal kan! Hier zal nog lang over nagepraat worden onder de collega’s.”
Panasonic Biomedical

ERG BOEIEND

★★★★★

Goochelaar Steve neemt de hele zaal mee in zijn optreden. Ik was het ‘slachtoffer’; compleet verbaasd hoe Steve de juiste kaarten tevoorschijn haalde, maar nog een stuk verbaasder toen hij zowel mijn sleutels als horloge uit zijn zak haalde. Ik zou Goochelaar Steve iedereen aanraden!
USC

PROFESSIONELE SPREKER

★★★★★

Jou optreden viel erg in de smaak, iedereen was verrast en verbaasd, vol ongeloof, want ja jij stond zo dichtbij het gebeurde onder hun “oplettende” blik en toch zagen ze het geen van allen, echt geweldig! Ze hebben inderdaad genoten, we hebben dan ook alleen maar fijne reacties gehad. We wensen jou een geweldig nieuw jaar, dat het aantal optreden toeneemt en jij mensen kunt blijven verbazen met je geweldige talent, het is zo verfrissend, nogmaals dank je wel.
Nijnatten BV
Knowing how to connect with your audience is key!
@stevecarlintv .. #magician #illusionist #pickpocket #mindreader #hypnotist #hypnose #magicians #nlp #spreker #goochelaar #goochelaars #illusions #goochelen #illusionisten #mentalist #zakkenroller #mindreading #tricks #magic #artist #cavallaro #cavallaronapoli #psstevecarlin
On the road..LEZING “Illusions of the Mind”
..
#magician #illusionist #pickpocket #mindreader #hypnotist #hypnose #magicians #nlp #spreker #goochelaar #goochelaars #illusions #goochelen #illusionisten #mentalist #zakkenroller #mindreading #tricks #magic #artist #cavallaro #cavallaronapoli #psstevecarlin
Vanochtend lezing Focus mogen geven voor ondernemers. #getinspired ..
#magician #illusionist #pickpocket #mindreader #hypnotist #hypnose #magicians #nlp #spreker #goochelaar #goochelaars #illusions #goochelen #illusionisten #mentalist #zakkenroller #mindreading #tricks #magic #artist #cavallaro #psstevecarlin
“Your Mind Is My Playroom”...late night illusion show
..
#magician #illusionist #pickpocket #mindreader #hypnotist #hypnose #magicians #nlp #spreker #goochelaar #goochelaars #illusions #goochelen #illusionisten #mentalist #zakkenroller #mindreading #tricks #magic #artist #cavallaro #cavallaronapoli #psstevecarlin
Are you thinking of...Ibiza!? 😎☀️lol
#mindreader
..
#magician #illusionist #pickpocket #mindreader #hypnotist #hypnose #magicians #nlp #spreker #goochelaar #goochelaars #illusions #goochelen #illusionisten #mentalist #zakkenroller #mindreading #tricks #magic #artist #cavallaro #psstevecarlin
I am overwhelmed by the many amazing reactions after my show tonight. Thanks you all. Hope to be there again next year! #grateful 🙏
..
#magician #illusionist #pickpocket #mindreader #hypnotist #hypnose #magicians #nlp #spreker #goochelaar #goochelaars #illusions #goochelen #illusionisten #mentalist #zakkenroller #mindreading #tricks #magic #artist #cavallaro #cavallaronapoli #psstevecarlin
Hartelijk dank gemeente Gorinchem en @theaterdevijfzinnen. Jullie waren fantastisch gisteravond!
..
#magician #illusionist #pickpocket #mindreader #hypnotist #hypnose #magicians #nlp #spreker #goochelaar #goochelaars #illusions #goochelen #illusionisten #mentalist #zakkenroller #mindreading #tricks #magic #artist #cavallaro #cavallaronapoli #psstevecarlin #theaterdevijfzinnen #gemeentegorinchem
Bigger is Better 👊
..
#magician #illusionist #pickpocket #mindreader #hypnotist #hypnose #magicians #nlp #spreker #goochelaar #goochelaars #illusions #goochelen #illusionisten #mentalist #zakkenroller #mindreading #tricks #magic #artist #cavallaro #cavallaronapoli #psstevecarlin
“When theatres starting to feel like home”
..
#theatre #theater #magician #illusionist #pickpocket #mindreader #hypnotist #hypnose #magicians #nlp #spreker #goochelaar #goochelaars #illusions #goochelen #illusionisten #mentalist #zakkenroller #mindreading #tricks #magic #artist #cavallaro #cavallaronapoli #psstevecarlin
“The Magic of an empty Theatre” 💜 Theatershow + Lezing geven @CultuurEducatieDag2018
..
#theater #theatershow #magician #illusionist #pickpocket #mindreader #hypnotist #hypnose #magicians #nlp #spreker #goochelaar #goochelaars #illusions #goochelen #illusionisten #mentalist #zakkenroller #mindreading #tricks #magic #artist #cavallaro #cavallaronapoli #psstevecarlin
Wat een fantastische avond gister! 🍾🥂Bomvolle zaal, er kon geen stoel meer bij! We hebben de avond en de show gister met elkaar tot een succes gemaakt en ik ben dankbaar dat jullie allemaal zijn komen kijken. 
Ik heb grote plannen met deze show, dus binnenkort meer! 🙏😊
.
#magician #illusionist #pickpocket #mindreader #hypnotist #hypnose #magicians #nlp #spreker #goochelaar #goochelaars #illusions #goochelen #illusionisten #mentalist #zakkenroller #mindreading #tricks #magic #artist #cavallaro #cavallaronapoli #theater #psstevecarlin
Lezing “Manipulatie” geven tijdens Justitie & Veiligheid Congres
..
#magician #illusionist #pickpocket #mindreader #hypnotist #hypnose #magicians #nlp #spreker #goochelaar #goochelaars #illusions #goochelen #illusionisten #mentalist #zakkenroller #mindreading #tricks #magic #artist #cavallaro #cavallaronapoli #psstevecarlin