[R-slider id="1"]

Nr.1 onder de Goochelaars !

.

STEVE CARLIN, een van NL’s meest geboekte goochelaars van Nederland.

 

Op deze website over goochelaars leest u meer informatie waarom Steve Carlin behoord tot de goochelaars die u op uw komende feest zou willen boeken.

Voor vragen of beschikbaarheid?

BEL: 06 27 511 223

[iphorm id=”7″ name=”Laat een berichtje achter”]

Lees meer over goochelaars


.

.

Waarom zijn goochelaars leuk om te boeken op uw feest?

U heeft het vast wel eens meegemaakt. Een artiest die rondloopt door de zaal en allerlei bijzonder trucs laat zien. Het kan zijn dat u goochelaars bezig hebt gezien in restaurants, hotels of op straatfeesten. Maar heeft u er wel eens over nagedacht dat deze goochelaars ook gewoon op uw eigen feest geboekt kunnen worden? Uw bruiloft, uw familie feest of zelfs op het verjaardagsfeestje van uw kinderen! Als u dan kiest voor een goochelaar, kiest dan voor Steve Carlin. Hieronder leest u waarom!

 

.

.

.

Welke shows verzorgen goochelaars zoal?

Er zijn verschillende soort goochelaars. Denk hierbij aan kinder goochelaars, tafel goochelaars, beurs goochelaars, en podium goochelaars. Leuk om te melden is dat u in dit artikel meer leest over Wat doet een kinder goochelaar? Het ligt erdus maar net aan naar wat voor soort goochelaar u op zoek bent. Wilt u vooral entertainment voor de kinderen of volwassenen? Zoekt u een goochelaar die rondloopt of een die een grote show geeft op het podium? Dit zijn belangrijke vragen die zich eerst moet afvragen. Steve Carlin heeft een groot aanbod van shows. Steve Carlin is o.a. te boeken voor de volgende shows:

Afhankelijk van het soort optreden worden de trucs bepaald. Lees ook dit artikel over de 5 meest gestelde vragen over goochelaars.

.

Waar kunnen goochelaars ingezet worden

Veel menen weten niet dat goochelaars eigen voor elk gewenste locatie geschikt zijn. Vooral als het gaat om close-up goochelen. Hierbij heeft de goochelaar niet veel nodig en begeeft zich tussen de gasten. Hij loopt rond en is verder niemand tot last. Het feest kan gewoon door gaan en de goochelaars eist niet veel ruimte en tijd op. Dus waar uw gasten uitgenodigd kan worden, kunnen goochelaars ook uitgenodigd worden. Enkele voorbeelden waar u misschien nog niet aan gedacht had als mogelijkheid voor goochelaars;

 • Kastelen
 • Strand clubs
 • Straatfeesten
 • Basisscholen
 • Musea
 • Restaurants & hotels
 • Parken, tuinfeesten

 

.

Bekende goochelaars in Nederland

.

HANS KAZÀN

De meest bekende onder de goochelaars van Nederland is toch wel Hans Kazan. Hij begon bij de tros en werkte zijn weg omhoog op televisie en kreeg zo landelijke bekendheid. Hij had zelf zijn eigen televisie show genaamd Hans Kazan’s Magic show bij de TROS. Later begon hij zelfs samen te werken met zijn twee zonen van Magic Unlimited.

.

HANS KLOK

De andere grote magische artiest van Nederland is natuurlijk Hans Klok. Een groot toeval dat ze beide Hans heten. Maar eigenlijk is Hans Klok beter bekend van illusionist. Klok begon zijn jongere ook als goochelaar, net als Kazan. Maar heeft al snel de overstap gemaakt naar het vak van illusionisme. Klok werkte ooit samen met zijn assistente Sittah. Trad een aantal jaar op in Duinrell. Kwam vele malen op de Nederlandse en buitenlandse televisie. De illusionist heeft het enorm ver geschopt in vergelijking met andere goochelaars. Hij heeft zelfs zijn eigen show gehad in Las Vegas waar hij wereld bekend mee werd.

.

FRED KAPS

In 1950 won Fred Kaps de Grand Prix voor goochelaars. Hij mocht optreden op de Amerikaanse televisie in het programma Ed Sullivan Show en werd me zo’n 73 miljoen kijkers wereld beroemd. Een zeer creatief goochelaars die zeer veel betekend heeft voor de Nederlandse goochelkunst.

.

Bekende goochelaars in het buitenland

Wereldwijd zijn er vele ontzettend goede goochelaars. Om er maar even een paar te noemen;

 • David Copperfield
 • Pen & Teller
 • Magic Cyril
 • Dynamo
 • Derren Brown

Bovenstaande goochelaars en illusionisten hebben ook weer ieder hun eigen specialiteiten. Als we kijken naar Derren Brown dan is hij vooral bekend om zijn sublieme en geloofwaardige manier van gedachten lezen en keuze beïnvloeding. Magic Cyril is dé street magician van deze tijd. Hij heeft goed meegelift op de komt van Youtube video’s. Want de hele wereld kon meegenieten van zijn ongelooflijke magic trucs op straat. Dan hebben we mega illusionist David Copperfield. Hij world niet voor niets “magician of the centurie” genoemd. Hij liet op tv het vrijheidsbeeld verdwijnen, een grote trein zweven, had jaren lang zijn eigen tv specials en was wereldwijd bekend als de grootste illusionist.

.

Goochelaars bezoeken in het theater

Lijkt het u leuk om met vrienden of familie eens een echte goochelshow of illusie show te bekijken? Vanaf oktober 2017 kunt u naar de spectaculaire illusie show van Hans Klok gaan, House of Horror. Verder kunt u nu al naar de theatershow van goochelaars Rob & Emiel, Blow me away. Als u het echt goed wilt doen, vlieg dan naar Las Vegas. Hier staat David Copperfield bijna dagelijks met zijn fantastische theatershow op de strip van Las Vegas. Dit is natuurlijk verder van huis, maar is het zeker waard. Verder is er een voorstelling van “The Illusionists” in de Heineken Music Hall.

.

.

Goochelaar op NL’s televisie in 2017

In 2017 kunnen we een nieuw seizoen verwachten van Mindfck met Victor Mids. Dit is inmiddels het derde seizoen, dus dat beloofd weer veel goeds. Victor brengt een combinatie van mind-illusies, wetenschap en goochelen. Mocht u Victor Mids nog niet kennen neem dan even een kijkje op zijn website voor zijn trailer.

.

Leuke goochel programma’s in het buitenland

Er zijn zo veel goede programma’s in het buitenland geweest. Denk aan Dynamo’s Street Magic, Pen & Teller Fool us, Derren Brown’s Trick or Threat. Om even verder te gaan op Pen & Teller’s Fool us, dit is een uniek concept waarbij amateur en beroeps goochelaars een act mogen laten zien aan Pen en Teller. Het is de bedoeling dat de goochelaars een truc laten zien waarmee ze Pen en Teller in de maling weten te nemen, of te wel “foolen”. Maar uiteraard zal dit niet makkelijk zijn, aangezien het duo al hun hele leven in het vak zitten en dus een enorm brede kennis hebben. Een gaaf programma wat de kandidaten uitdaagt om met nieuwe effecten te komen.

 

Op zoek naar boekingskantoor om top goochelaars te boeken?

U kunt altijd op zoek naar goochelaars op het internet. Maar wanneer u zeker wilt zijn van een geslaagd optreden en een goede keuze? Neem dan contact op met de vier heren van The Magic Company (TMC). Op deze website vindt u vier professionele beroepsgoochelaars die samenwerken. Ze begonnen als concurrenten, doen gingen ze samenwerken, en nu vormen ze samen hun eigen boekingskantoor. TMC biedt vele voordelen voor u als klant.

.

Deze top goochelaars bieden;

 • De beste magic act, divers aanbod
 • Razendsnelle service
 • Direct contact met de artiest, wel zo handig
 • Professioneel, betrouwbaarheid en respect voor uw gasten
 • Geen reiskosten in heel NL en Belgie, All-in prijzen
 • Heldere communicatie, duidelijke afspraken
 • Altijd een vervanger aanwezig

.

The Magic Company bestaat uit vier beroepsgoochelaars. Steve Carlin, Rich Magic, Jochem Nooyen en Marc Woods. Neem een kijkje van The Magic Company voor meer informatie en boekingen!

.

Voor de laatste informatie over alles wat met goochelen, goochel wedstrijden en goochelaars te maken heeft, kijk op www.goochelaars.com

Deze website is voor alle amateur en professionele goochelaars. Je kunt gemakkelijk lid worden in inloggen. De site biedt verschillende onderwerpen wat handig kan zijn zoals;

 • Recensies
 • Mentalisme
 • Te koop/ Te ruil
 • Videos
 • Agenda van evenementen, congressen, wedstrijden

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”none”]