Goochelaar huren @WTC Amsterdam

Afgelopen vrijdag was ik weer aanwezig in het WTC gebouw Amsterdam. Dit was de 5de keer dat ik heen ben gegaan voor een leuk optreden voor een gaaf bedrijf. 

Dit keer werd ik gevraagd om als tafelgoochelaar tijdens een nieuwjaarsborrel mijn kunsten te komen laten zien voor NDI ICT Solutions. Het kantoor werd omgetoverd tot een mini event. Er was een live band voor de gezellige muziek, een cocktail bar voor de frisse drankjes en een heerlijk diner. Zelf liep ik tussen de mensen rond om ze te verbazen met mentalisme, goochelen en zakkenrollen. Als afsluiter deed ik nog een korte centrale act op het podium. Het optreden werd goed ontvangen. Tijdens het inpakken werden er vele discussies gehouden en vragen gesteld over hoe je iemand keuzes kan beïnvloeden en gedachtes kan lezen. Uiteraard heb ik mijn geheimen bewaard.

 

Ook een een optreden boeken voor uw bedrijfsfeest? Neem dan contact op via dit contact formulier>

Geen reactie's

Geef een reactie