KINDER GOOCHELAAR

De leukste magic show voor kids!

Kinder goochelaar Steve Carlin is een van Nederlands meest geboekte kinder goochelaars. Hij wordt door het hele land geboekt om zijn kindershow te komen opvoeren. Steve weet precies wat nodig is om een succesvolle show neer te zetten die de kinderen niet snel zullen vergeten! Interactie is een van de belangrijkste aspecten! Bij iedere truc worden er kinderen op het podium gevraagd te assisteren. De kinder magic show is geschikt voor zowel grote volle zalen als voor kleinere groepen. Steve treedt op voor straatfeesten, basisscholen, bruiloften, Sinterklaasfeesten en voor familiefeesten. Kinder goochelaar Steve zorgt zelf voor geluidsset, microfoon en eventueel decor.

De magic show

Kinder goochelaar Steve heeft een interactief programma waarbij contante interactie plaatsvindt met het publiek. De show zit vol met magic, illusies en wonderen.

.

Uitermate geschikt voor o.a. 

Schoolfeesten, bruiloften, familiefeesten, kinderpartijen etc. 

Duur: 45 minuten

.

.

📞 TEL: 06 27 511 223

 ✔ 3250+ Tevreden klanten gingen u voor

 Rechtstreeks contact met Steve

✔ Professioneel en betrouwbaar

✔ Geen bemiddel- en reiskosten

 15 jaar beroepsgoochelaar

 Respect voor uw gasten

 Succes verzekerd!

.

★★★★★ (Klanten waardering: zeer goed!)

REVIEWS

ZEER POSITIEF ONTVANGEN!

★★★★★

Je optreden afgelopen zaterdag bij TNO is zeer goed ontvangen. Kinderen en ouders waren bijzonder onder de indruk van je optreden. Diverse kaartjes van je kunnen uitdelen. Wie weet zien we je weer terug in 2018! We raden deze goochelaar van harte aan!
TNO, Monique Veldhuis

VERBIJSTEREND GOED!

★★★★★

Verbijsterend optreden op gezellig verjaardagsfeest, waar mensen nog lang over na praten. Verwondering, spanning en sensatie ….wat een top optreden!”
Elma

GEWELDIG FEEST!

★★★★★

Wat een bijzonder optreden van goochelaar Steve; van alles verdwijnt en je hebt geen idee hoe hij het doet! Hij voelt de sfeer en setting heel goed aan. Wij hebben genoten. Bedankt!”

The Page Group

EEN AANRADER!

★★★★★

Goochelaar Steve heeft bij ons opgetreden op een beurs en een bedrijfsfeestje, in beide gevallen een groot succes! Op de beursvloer trok hij de aandacht van vele mensen die verbaasd werden door zijn kunsten. Op het bedrijfsfeest liet hij wederom monden open vallen van verbazing. Een aanrader!

Parentix

TOPPERTJE!

★★★★★

Vlugge vogel! Goochelaar Steve was op het Sweet16 feest van Celina uit Nieuwegein en deed iedereen verbazen met zijn trucs. Men stond er bovenop en was iedere keer stom verbaast over de snelheid van Steve. Toppertje!

Celina van der Laan

LEUK FEEST MET STEVE

★★★★★

Goochelaar Steve zijn aanwezigheid op ons nieuwjaarsfeest was een schot in de roos. Hij zorgde voor extra sfeer, plezier en natuurlijk verbijstering.”
NDI ICT Solutions

Meest gestelde vragen aan de kinder goochelaar:

Steve Carlin de Kinder goochelaar

Er zijn goochelaars die voor de volwassenen optreden en goochelaars voor de jeugd. Steve Carlin heeft veel ervaring in beide vormen van entertainment. Als ervaren kindergoochelaar treedt hij ongeveer 75 keer per jaar op als kinder goochelaar. Hierbij kunt u denken aan shows op basisscholen, familie feesten, straat feesten en meer..

.

Wat voor act doet de kinder goochelaar?

Steve Carlin heeft een show van 45 minuten ontwikkeld. Een interactieve voorstelling waarbij de kinderen gedurende de hele show betrokken worden bij de show. Bij elke truc vraagt de kinder goochelaar iemand naar voren om te komen helpen. Het doel van de show is de kinderen een onvergetelijke en wonderlijke show te geven waar ze nog lang over na zullen praten.

.

Waar kan de kinder goochelaar zn show opvoeren?

De show kan op bijna elk gewenste locatie gehouden worden. Denkt u hierbij aan klaslokalen, gymzalen, straatfeesten, woonkamers, feestzalen en meer. Als de ruimte groot genoeg is kan Steve Carlin ook nog een prachtig zwart decor opbouwen om de show extra mysterious te maken.

.

Voor welke leeftijd is de magic show geschikt?

Een magic show van deze kinder goochelaar is geschikt voor de leeftijd van 4 – 15 jaar. Dus als u de show wilt boeken op een basisschool is dit zeer geschikt. Steve is regelmatig te vinden op basisscholen met zijn spannende show.

.

Wat kost een kinder goochelaar?

Steve Carlin hanteert gunstige tarieven voor de kinder show. De show in van professioneel hoog niveau en een absolute aanrader! Wilt u de exacte prijs weten voor uw komende gelegenheid? Vraagt u dan hier een offerte aan.

[RICH_REVIEWS_SNIPPET category=”none”]