Optreden in van Gogh Museum

Optreden in van Gogh Museum

Door de jaren heen ben ik op zoveel verschillende locaties geweest tijdens mijn optredens. Maar nog nooit heb ik mijn kunsten mogen laten zien in het Van Gogh museum. Ik keek er dan ook erg naar uit. Ik mocht als goochelaar zo’n 100 mensen vermaken met tafelgoochelen, mindreading acts en zakkenrollen.  Het betrof een bijeenkomst voor Statkraft Markets B.V. De sfeer was heel prettig. Er werd lekker gegeten en gepraat met elkaar. Het is altijd leuk om voor een internationaal gezelschap te komen goochelen. De grote hal van het Van Gogh museum is een perfecte locatie voor een bedrijfs bijeenkomst.

Ik bedank de dames van de organisatie voor deze leuke avond.

 

Binnenkort ook een bedrijfsfeest of kerst borrel?

Denk dan eens aan een tafelgoochelaar tussen uw gasten! Steve Carlin loop van tafel naar tafel en vertoont onverklaarbare magic tricks onder uw eigen neus. Komisch en verbazingwekkend entertainment. Een mix van goochelen en zakkenrollen.

Meer info over het tafelgoochelen hier.

Geen reactie's

Geef een reactie