Optreden voor Oriflame Cosmetics

Optreden voor Oriflame Cosmetics

Regelmatig wordt ik gevraagd om een sho wet geven tijdens zakelijke evenementen. Zo ook voor het cosmetisch bedrijf Oriflame Cosmetics. Het werd een bijzonder leuke dag met vele verrassingen en magie.

 

Kick off event

Op 13 januari werd het jaarlijkse medewerkers event gehouden. Dit keer in Bussum. Het evenement begon om 10:00 uur s’ochtends tot ongeveer 18:00 s’middags. De organisatie leek het dit jaar leuk om mij als goochelaar in te zetten, om het entertainment te verzorgen. In de voorbespreking kwamen we tot een aantal leuke ideeën. Vanuit daar hebben we een draaiboek gemaakt. Op verschillende momenten op de dag mocht ik mijn magic acts doen. De magie werd afgewisseld met prijsuitreikingen en presentaties. De sfeer zat er goed in en er werden vele mensen uit de zaal naar voren geroepen voor prijzen en foto’s.

 

De magic acts

Voor deze dag heb ik een aantal illusies gedaan die goed aansloten op het thema cosmetica. Zo heb ik een dame uit het publiek gevraagd om te komen helpen. Ik vroeg haar om een bepaald cosmetica product in gedachten te nemen. Ze moest hier goed aan denken, en zichzelf inbeelden dat ze dit product gebruikt. Aan de hand van lichaamstaal en non-verbale communicatie wist ik te achterhalen aan welk product ze dacht. Daarnaast liet ik een tafel zweven met de directeur, een touwen routine en nog een aantal mentale illusies met kranten en woorden. Ook mochten zes mensen naar voren komen om proberen te liegen tegen mij met een ballen spel. De acts werden erg goed ontvangen!

 

Steve Carlin boeken voor uw eigen event?

Heeft u binnenkort ook een congres, beurs of ander zakelijk event? En overweegt u om entertainment toe te voegen aan de dag? Bekijk dan de mogelijkheden van Steve Carlin. Een podium show is een perfecte manier om het publiek weer even op te frissen na vele lezingen. De podium show kan dienen als energyzer, perfect om de dag even te doorbreken.

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie