Optreden voor PagePersonal

Optreden voor PagePersonal

Gister mocht ik optreden voor een intiem gezelschap in het sjieke restaurant De Nederlanden in Vreeland. Het was een personeels uitje voor de medewerkers van PagePersonal

Besloten feest

De groep had een eigen zaal gehuurd voor 20 personen. Zo konden ze genieten van het 5 gangen diner en tussendoor enkele speeches houden. Andere mensen van het restaurant hadden er op die manier geen last van. De medewerkers waren allen mooi gekleed in smoking. Het was een besloten feest waarbij ze graag nog wat extra entertainment wilden.

 

Ze hebben goochelaar Steve Carlin gevraagd om de boel te vermaken. Steve is in te huren voor vele verschillende acts, waaronder podium show, workshops en kinder shows. Voor deze groep was het tafelgoochelen het meest geschikt. De mensen zaten aan een lange tafel. Dus als tafelgoochelaar kan Steve Carlin de mensen prima vermaken door aan tafel te komen staan.

Het leuke aan tafelgoochelen is dat de mensen er met hun neus bovenop staan. Ze kunnen de trucs nu echt beleven. Bij vele trucs mogen de toeschouwers ook zelf mee helpen. Zo mogen de kaarten onderzocht worden. Deze vorm van goochelen kan bij elke gelegenheid aan tafel. Het is de meest geboekte act van Steve Carlin.

 

Mix van goochelen, mind-readen en zakkenrollen

Het leuke aan het boeken van Steve Carlin is dat hij verder gaat dan alleen goochelen. Tijdens zijn vingervlugge trucs weet hij ook horloge en stropdassen te rollen van de mensen. Dit is erg komisch en zorgt voor de nodige humor aan tafel. Daarnaast vult hij zijn show aan met mentale trucs. Hij weet gedachten te lezen van de mensen aan tafel en doet bizarre mentale experimenten.

 

Om Steve Carlin aan tafel te boeken kunt u altijd contact opnemen!

Geen reactie's

Geef een reactie