Wat kost een goochelaar?

De kosten van een goochelaar kunnen behoorlijk variëren. Dit artikel geeft een beter beeld of u waar krijgt voor uw geld.

 

Professioneel of amateur

In elke artiesten wereld zul je professionele artiesten vinden en amateurs. Zo ook in de wereld van de goochelaars. Nederland kent vele amateur goochelaars. En een tiental echte beroepsgoochelaars. U zult eerst moeten bepalen hoe belangrijk uw feest is. Hiermee bedoel ik gaat het om een bruiloftsfeest (een van de belangrijkste dagen in uw leven) of is het een kinderfeestje thuis. U zult begrijpen dat voor grote feesten en evenementen waar veel mensen komen en dus het slagen van het feest heel belangrijk is, u altijd voor kwaliteit moet gaan. Dus kies in deze gevallen altijd voor een professionele goochelaar. Gaat het om een klein feestje dat thuis gevierd wordt en het budget is niet erg groot, dan kunt u overwegen om een amateur goochelaar te kiezen. Maar mijn advies is om altijd een echte professionele goochelaars te kiezen die goochelen tot zijn beroep heeft gemaakt.

 

Hoe kun je de kwaliteit van de goochelaar bepalen

De website van de goochelaar is zijn visite kaartje. Grote kans dat u de goochelaar ook gevonden heeft via het internet. Bekijk de website goed, lees de reacties van anderen, bekijk de video’s en foto’s. Het is belangrijk om even goed te onderzoeken wat de goochelaar te bieden heeft en in het verleden allemaal voor ervaringen heeft opgedaan. Wordt hij veel geboekt of een enkele keer?

 

De prijzen

Maar wat kost een goochelaar? De prijs van een professionele goochelaar zal beginnen vanaf 500 euro en dan oplopen tot 1000 euro. Dit is afhankelijk van het aantal uren. U begrijpt dat u dus betaald voor kwaliteit en ervaring. De wow-factor zal vele malen groter zijn bij een professionele goochelaar. Wilt u een illusionist huren kunt u rekenen op prijzen vanaf 1500 euro. Een amateur goochelaar kunt u vinden vanaf 150 euro.

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie