Wat doet een kinder goochelaar?

Goochelaars zijn te erg populair op kinderfeestjes. Hoe komt dat? En als je een kinder goochelaar boekt wat kun je dan verwachten? Deze vragen worden beantwoord in onderstaand artikel.

Goochelen is hot bij kinderen!

Door de komst van vele goochel programma’s zijn niet alleen de volwassenen erg geboeid geraakt door de goochelkunst. Ook kinderen in de leeftijd van 8-14 jaar vinden goochelen heel cool. Het programma Straat Magic heeft daar ook aan mee geholpen. Street Magic is een programma speciaal gericht op kinderen waarbij ook af en toe trucs worden uitgelegd. Vele kinderen vinden goochelen leuk om te doen. Het is ook een goede manier om indruk te maken op je klasgenootjes.

 

Goochelen op Youtube

Naast televisie kunnen kinderen ook terecht op Youtube. Hier bevinden zich duizenden kanalen van goochelaars waar je vele leuke goocheltrucs kunt vinden. Meestal zit de uitleg ook in de video waardoor je vanuit je eigen huiskamer de trucs direct kunt oefenen. Een aantal goede Youtube Kanalen waar je trucs kunt leren zijn de volgende;

 

Vele aanvragen voor kinderfeesten

Zelf heb ik een grote groei gemerkt de laatste jaren in het aantal aanvragen voor kinderfeesten. Dit is te verklaren doordat meer kinderen geïnteresseerd zijn in goochelen met als gevolg dat er meer kinderen zijn die een goochelaar op hun feest willen uitnodigen. Vervolgens gaan de ouders opzoek en komen zo o.a. bij mijn website terecht. Dit is uiterwaard goed nieuws en is goed voor de goochelkunst. De kinder magic show die ik aanbiedt is geschikt voor de leeftijd van 4-14 jaar ongeveer. Maar de ouders kunnen prima erbij zijn. Want de show is zo ingericht dat het voor de ouders net zo leuk is om te komen kijken. Een spectaculaire show van 45 minuten. Bekijk hier de video van mijn kinder magic show:

 

Wat kunt u verwachten als u kinder goochelaar Steve Carlin boekt voor uw kinderfeest?

De Kinder magic show kan gehouden worden op scholen, feestzalen, straatfeesten op gewoon thuis in de woonkamer. De show duurt 45 minuten en zal de kinderen in een wereld van illusies en wonderen brengen. Een tafel gaat zweven, touwen veranderen van lengte. En verder heel veel verschillende trucs met ringen, kaarten, doeken etc.. Bij de show komt een prachtig zwart magische gordijn en geluidsset.

 

Waar kunt een kinder goochelaar voor boeken?

Eigenlijk op elke locatie waar iets te vieren is kunt u denken aan een kinder goochelaar. Steve Carlin heeft jaren lange ervaring met het optreden voor kinderen. Boek een kindergoochelaar voor de volgende gelegenheden;

  • Schoolfeesten
  • Kinder verjaardagen
  • Straat feesten
  • Communie feesten
  • Kinder Boeken week
  • Bruilofts feesten

 

Geen reactie's

Geef een reactie