Workshop goochelen

 

(Zakelijk & Privé feesten)                                                             

Goochelaar Steve Carlin is te boeken voor een goochel workshop die op elk gewenste locatie gehouden kan worden! Voor zowel jong als oud een leuke en unieke manier om actief bezig te zijn!

.

Wat houdt de goochel workshop in?

In de workshop goochelen gaat Steve Carlin samen met de groep de geheimen van de goochelkunst doornemen. De goochel workshop begint met een korte uitleg over de goochelkunst. Hierbij moet u denken aan afleiding, vingervlugheid, en manipulatie. Allemaal belangrijke elementen voor een goochelaar om zijn publiek te misleiden.

 

Daarna zullen er een aantal leuke goocheltrucs uitgelegt worden en zal de groep samen met Steve Carlin te trucs gaan beoefenen. Hilarische momenten zijn het gevolg als blijft dat goochelen nog niet zo makkelijk is. Na het interactieve gedeelte van oefenen, zal Steve nog een eigen show geven met professionele acts uit zijn eigen repertoire. Een originele manier om actief bezig te zien met een elkaar op een wel zeer unieke manier!  Goochelaar Steve Carlin is dé juiste keuze als het gaat om professioneel entertainment. Steve Carlin is de aanrader onder de goochelaars!

.

 

Uitermate geschikt voor o.a. 

Personeels uitjes, Team Building, Familie feesten, etc.

.

Aantal deelnemers: max 20 personen

Duur: 1.5 uur

Preventie bijeenkomst

★★★★★
5 5 1
Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!

Met Steve weet je wat je krijgt !

★★★★★
5 5 1
Vader : Hoe krijg je 15 studenten op een feest stil : Steve uitnodigen. Wederom een fantastisch optreden ! Zoon : Flabbergasted van begin tot einde. Steve betrekt het hele publiek er bij ; magische magie !

Geweldig genoten, Top Steve!

★★★★★
5 5 1
Het optreden van Steve was geweldig onze gasten en wij hebben genoten. Top Steve.

Steve zorgde voor het gouden randje

★★★★★
5 5 1
Wij hebben Steve gevraagd bij de opening van onze winkel. Dankzij zijn optreden kreeg de avond zijn allure, de gasten hebben het nog over zijn onverklaarbare trucs. bedankt Steve!

Wow, onder de indruk!

★★★★★
5 5 1
Hoi Steve, Bedankt voor je show als goochelaar vrijdag op onze Nieuwjaarsreceptie! We waren allen onder de indruk, je hebt dat zeer goed gedaan!! Nogmaals bedankt! Wie weet tot op een volgende editie. Met vriendelijke groeten, Cordialement, Best regards, Céline De Vroey

Erg tevreden!

★★★★★
5 5 1
Wij waren erg tevreden over het optreden van goochelaar Steve Carlin. Het publiek heeft genoten van zijn trucs. Steve zelf was een aardig, makkelijk benaderbaar persoon. Ook de samenwerking met Cabaretmatch is goed verlopen. Kortom TOP Goochelaar!

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Voor ons crewfeest hadden we goochelaar Steve ingehuurd, wat een geweldige show! Iedereen heeft er van genoten! Nogmaals bedankt Steve en hopelijk tot een volgende keer. Mvg het team van BAS Ballonvaarten.

Zeer positief ontvangen!

★★★★★
5 5 1
Je optreden afgelopen zaterdag bij TNO is zeer goed ontvangen. Kinderen en ouders waren bijzonder onder de indruk van je optreden. Diverse kaartjes van je kunnen uitdelen. Wie weet zien we je weer terug in 2018! We raden deze goochelaar van harte aan!

Verbijsterend Goed!

★★★★★
5 5 1
Verbijsterend optreden op gezellig verjaardagsfeest, waar mensen nog lang over na praten. Verwondering, spanning en sensatie ....wat een top optreden!

 

Workshop Goochelen Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 46 reviews
5 1