Workshop goochelen

(zakelijk of privé feesten)                                                             

Goochelaar Steve Carlin is te boeken voor een goochel workshop die op elk gewenste locatie gehouden kan worden! Voor zowel jong als oud een leuke en unieke manier om actief bezig te zijn!

.

Wat houdt de goochel workshop in?

In de workshop goochelen gaat Steve Carlin samen met de groep de geheimen van de goochelkunst doornemen. De goochel workshop begint met een korte uitleg over de goochelkunst. Hierbij moet u denken aan afleiding, vingervlugheid, en manipulatie. Allemaal belangrijke elementen voor een goochelaar om zijn publiek te misleiden.

.

Daarna zullen er een aantal leuke goocheltrucs uitgelegt worden en zal de groep samen met Steve Carlin te trucs gaan beoefenen. Hilarische momenten zijn het gevolg als blijft dat goochelen nog niet zo makkelijk is. Na het interactieve gedeelte van oefenen, zal Steve nog een eigen show geven met professionele acts uit zijn eigen repertoire. Een originele manier om actief bezig te zien met een elkaar op een wel zeer unieke manier!  Goochelaar Steve Carlin is dé juiste keuze als het gaat om professioneel entertainment. Steve Carlin is de aanrader onder de goochelaars!

.

Uitermate geschikt voor o.a. 

Personeels uitjes, Team Building, Familie feesten, etc. 

.

Aantal deelnemers: max 20 personen

Duur: 1.5 uur

Workshop Goochelen Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 40 reviews
5 1